banner564

Yoğun katılım oldu

Borusan Oto Kıbrıs, Yeni Range Rover Evoque’u özel bir lansman partisiyle satışa sundu

Yoğun katılım oldu
banner598

 Ömer KADİROĞLU 

Yeni Range Rover Evoque artık yollarda. Yenilenen aracın lansmanı önceki akşam yapıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen lansmanda yeni araç büyük beğeni topladı. Katılımcıların beğenisini alan yeni Range Rover Evoque uluslararası platformlarda 127 ödül alarak Piyasaya sunulduğu 2010 yılından itibaren 127 ülkede toplamda 800 bin adet satıldı. 
Borusan Oto’nun Lefkoşa’daki tesisinde gerçekleştirilen lansmana seçkin Jaguar Land Rover dostları katıldı. Tüm zamanların en başarılı Land Rover modeli olarak gösterilen Range Rover Evoque, 22 Mart 2019, Cuma gecesi düzenlenen lansman partisiyle Kıbrıslıların beğenisine sunuldu. Yeni Range Rover Evoque lansmanında açılış konuşması yapan Borusan Oto Genel Müdürü Simay Alsan Range Rover ailesinin yeni üyesini Kıbrıs’ta tanıtmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. 


Mild-hibrit motoru kullanan ilk model
Alsan konuşmasına şöyle devam etti:
“Borusan Oto olarak 2008 yılından beri Jaguar ve Land Rover markalarımızla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hizmet veriyoruz. 2017 Mayıs ayı itibarıyla tamamen yenilediğimiz bu tesisimizde bugün sizleri, şimdiye kadar gerek satış rakamları gerekse de kazandığı ödüllerle en çok sevilen Land Rover modeli olan Range Rover Evoque’un yeni nesil üyesi Yeni Evogue ile buluşturuyoruz. Sahip olduğu ileri teknoloji, yenilikçi donanımlar ve yenilenen tasarımı ile Range Rover Evoque’un başarısını pekiştireceğine ve çok sevileceğine inancımız tam Yeni Range Rover Evoque teknolojik tasarımı, yenilikçi hibrit motorlarıyla yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni Range Rover Evoque, Range Rover mirasına sadık kalarak, yüksek off-road kabiliyetini sunmaya devam ederken, Land Rover tarihinde mild-hibrit motoru kullanan ilk model olmaya da hazırlanıyor.” Alsan konuşmasının devamında araçla ilgili diğer özellikleri detaylı bir şekilde katılımcılara anlattı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 04:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474