banner564

Tansiyon aletini bile götürdü

Bahçeli’de yabancıların yaşadığı 5 ayrı eve giren Osman İlişen, ne bulduysa alıp, gitti

Tansiyon aletini bile götürdü
banner598

 Suna ERDEN

Esentepe’ye bağlı Bahçeli’de yaşayan İngiliz uyruklu Robert Edward Beedham’ın evine girip 100 Sterlin, 100 Euro ve Bin TL nakit para ile tansiyon aletini çalan Osman İlişen hakkındaki soruşturma devam ediyor. 
   Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak hakkında 6 gün ek tutukluluk süresi alınan zanlının yeni vukuatları ortaya çıktı. 
   Zanlının Beedham’ın evinin yanı sıra dört ayrı ikametgâha daha girdiği belirlendi. 
Zanlının hırsızlık için özellikle İngiliz uyruklu şahısların yaşadığı Carrington Marina View Sitesi’ni hedef aldığı, 1-19 Mart tarihlerinde toplam 5 eve girdiği belirlendi.

Carrington sitesini mesken tuttu
   Polis tarafından yapılan açıklamaya göre zanlı 4 Mart tarihinde Bahçeli'de Gizemli Sokak üzerinde bulunan Carrington Marina View Sitesi’nde yaşayan dört ayrı şahsın evine girdi. 
   Polis bu şahısların Saleh Altarawneh, Jan Galje’, Andrey Karzhov ve David Summers olduğunu açıkladı. Zanlının bu dört şahsın evine mutfak kapısı ve pencerelerden girdiği ancak bir şey çalamadan ayrıldığı belirtildi.
   Zanlı, 19 Mart tarihinde ise yine Carrington Marina View Sitesi’nde yaşayan Robert Edward Beedham’a ait eve girmiş, 100 Sterlin, 100 Euro ve Bin TL nakit para ile tansiyon aleti ve şarj kablosu çalmıştı. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, zanlı ayak izlerinden ve kamera görüntülerinden tespit edilmişti.  Zanlı Osman İlişen’in adına kayıtlı araçta yapılan aramada keser bulunmuş, evinde ise kıyafetinin cebinde 850 TL ele geçirilmişti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473