banner564

Huzurum kalmadı

Lefkoşa’daki bir dolandırıcı “Hamitköy muhtarı Feyzullah Bostancı’nın oğluyum” diyerek, önüne gelenden para istiyor

Huzurum kalmadı
banner598

Melin DOBRAN

   Hamitköy Muhtarı Feyzullah Bostancı, Lefkoşa’daki bir dolandırıcının, kendisinin ve oğlunun adını kullanarak vatandaşlardan para topladığını belirterek, bu konuda polise 61 farklı şikayetin ulaştığını söyledi. Muhtar Bostancı, Diyalog aracılığıyla vatandaşlara seslenirken “sizden bu yöntemle para isteyen kişlere sakın inanmayın ve anında polise haber verin” dedi.

   Bir dolandırıcının onlarca kişiyi dolandırdığını ve hala yakalanamadığını belirten Hamitköy Muhtarı Feyzullah Bostancı “yeter artık. Benim de ailemin de huzuru bozuldu”dedi.

   Yaşananlara isyan eden muhtar, sözkonusu dolandırıcının, Lefkoşa’da hastane, terminal ve asal şube civarında vatandaşları kandırarak para aldığını anlattı.

   Hamitköy Muhtarı Feyzullah Bostancı şöyle dedi:

   “Polisin hala yakalayamadığı bu kişi kendini  Hamitköy muhtarının oğlu Hüseyin Bostancı olarak tanıtıyor, aracına acil benzin koymak veya ilacını alabilmek için 50-60 lira para alıyor. Bazı vatandaşlar da buna kanarak cebindeki parayı çıkarıp veriyor. Sakın bunu yapmasınlar.”

 

Kalavaç muhtarı da aynı durumda

   Poliste konuyla ilgili 61 tane şikayet olduğunu anlatan Feyzullah Bostancı, sözkonusu dolandırıcının zaman zaman Kalavaç Muhtarı Meraklı’nın adını da kullanarak para topladığını söyledi.

   Bir kadının birkaç gün önce polise, yine aynı konuyla ilgili şikayette bulunduğunu belirten Bostancı, şikayetçi olanların, oğlu ile yüzleştirildiğini ve onları dolandıranın oğlu olmadığının ortaya çıktığını söyledi.

    Bostancı, “Vatandaşlar bu kişilere inanıp da kimseye para vermesin. Polisten de rica ediyorum, bu şahsı bir an önce yakalayıp, cezasını versin” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 02:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474