banner564

Lambousa fish

Merit Crystal Cove Hotel Halkla İlişkiler Müdürü Eda Burç “Taze balık yemek istiyorsanız Cem Usta’ya bir şans verin” diyor

 Lambousa fish
banner598
Onur ULAĞ
   Kuzey Kıbrıs’ta değişik lezzetleri birçok bölgede bulabilirsiniz... Dört tarafı denizle çevrili adada balık lokantalarının sayısı ise olması gerekenin altındadır...
   Kuşkusuz, balık lokantası işletmek, müşterileri gerek hizmet kalitesi, gerekse balığın tazeliği konusunda mutlu etmek kolay bir iş değildir...
   İşte Girne, Alsancak bölgesinde Merit Crystal Cove otelin 6’ıncı katında hizmet veren ‘Lambousa Fish’ Restaurant’ın Ahçıbaşı Cem Usta, balığın tazeliği ve mezelerin mükemmelliği konusunda tüm müşterilere bu güvenceyi veriyor...
   Merit Crystal Copve Hotel Halkla İlişkiler Müdürü Eda Burç, son zamanlarda inanılmaz bir yoğunluk yaşayan Lambousa Balık Lokantası’nı, Diyalog okurları için anlattı: 

Burada her şey mükemmel

   Soru: Lambousayı konuklarınız için nasıl hazırlıyorsunuz?
   Yanıt: Bir standartta ilerliyoruz. Misafirlerimiz Lambousa’ ya her geldiklerinde onları aynı kalite ve standartta karşılıyoruz. Evlerinde buldukları lezzeti bizim restoranımızda da bulmaları bizim için önemli. Bizim başarımızın en önemli sebeplerinden biri de ayrıntıya çok dikkat etmemiz. Misafirlerimiz eşsiz Merit lezzetlerini Lambousa balık restoranda muhteşem bir deniz manzarası ve dağ eşliğinde en uygun fiyatlarda tadabiliyorlar. Misafirlerimize en başta lezzet olmak üzere karşılama, sunum, sıcaklık gibi her konuda özel hissetme duygusunu yaşatıyoruz.

   Soru:Kaç kişilik bir ekiple çalışıyorsunuz?
   Yanıt: Şu anda on kişilik bir ekiple çalışıyoruz. Hepsi birbirinden tecrübeli ve daha öncesinde balık restoranlarında tecrübesi olan birbirinden deneyimli personellerle çalışıyoruz.Aşçılarımızdan Cem Ustayı, İzmirin ünlü Deniz restoranın şubesi Derya’dan transfer ettik.

   Soru: Lambousa Restoranın menüsü hakkında bilgi verir misiniz?
   Yanıt:Şunu söylememiz gerekir ki; burada sunduğumuz tüm ürünlerin doğal olmasına özen gösteriyoruz. Menümüzü oluştururken Ege esintisi olmasına özellikle önem verdik. Doğal olarak Merit bahçesindeki zeytin ağaçlarından ürettiğimiz zeytinyağı, mezelerde kullandığımız taze kaya koruğu, seramızda yetiştirdiğimiz yeşillikler ve günlük olarak getirttiğimiz deniz mahsulleri menümüzün en önemli detayları. Amacımız tamamen lezzet odaklı bir restoran olmak ve her zaman en taze, en doğal olanı sunmak.
   Bu nedenle doğal olmayan hiçbir şeyi mutfağımızda kullanmamaya dikkat ediyoruz. Başlangıç olarak sunduğumuz Ege otlarından ve Kıbrıs mezelerinden oluşan birbirinden lezzetli mezelerimiz, özel olarak servis ettiğimiz irmik helvamız menümüzü oluşturuyor. 

Lagos’un krallığı

   Soru: Müşterilerinizin en çok beğendiği balık nedir? 
    Yanıt: Lambousa Balık restoranda mevsimine göre zengin balık  çeşitleri mutlaka sizi de hitap edecektir. Ara sıcaklardaki karides ve kalamar tavamız, ana yemekteki günlük balığımız ve ara sıcakta servis ettiğimiz tereyağlı kalamar özel sosu ile servis edilip oldukça sorulan ve tercih edilen bir spesiyalimizdir.
   Özellikle Lagos, en çok tercih edilen balıklarımız arasındadır. Bunun yanında balık kavurma, çipura, levrek ızgara, ıstakoz ızgara , ahtapot, barbun , kaya levreği,Fangri,Orfoz,Dil balığı ikram ediyoruz. Misafirlerimizin özel isteği doğrultusunda buğulama, tuzda balık, güveçte karideste menümüzde yer alıyor.  

   Soru: Mekânınız hangi günlerde misafir ağırlıyor?
   Yanıt: Salı günleri hariç haftanın 6 günü akşam  açığız. Özellikle Pazar günleri misafirlerimize farklı bir alternatif sunmak için öğle servisimiz 13.00 başlıyor. Misafirlerimize lezzetli bir yemeğin yanında her gece canlı müziğimiz eşliğinde balık ziyafeti sunuyoruz. Kanun ve keman eşliğinde muhteşem bir manzara, lezzetli yemekler ve 2 usta müzisyenle muhteşem bir gece yaşamalarını sağlıyoruz.
 Lambousa özel geceleriniz ve grup organizasyonlarınız için tercih edebileceğiniz nezih bir restoran.

   Soru: Fiyat politikanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
   Yanıt: Çok daha uygun fiyatlarla hizmet verdiğimizden eminim. Aldığımız rezervasyon taleplerinden yola çıkarak Lambusa Balık restoran kapılarını gelen dış  misafirlerimize de açtık. Fix menumuz 65 TL (içki hariç), Limitsiz içki dahil 85 TL. Ancak misafirin özel istekleri olması durumunda fiyatlar değişebiliyor. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474