banner564

Dünya devi fark attı

Engelli basketbol takımız Galatasaray karşısında farklı mağlup oldu

Dünya devi fark attı
banner598
Garanti Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda dün oynadığı Lig’deki 6. maçında kıtalararası şampiyon ve bu yılda ligin yenilmezi  Galatasaray Engelli önünde 39 – 86’lık skorla mağlup oldu. Her iki takım oyuncularının seyir zevki yüksek, keyif veren bir mücadele ortaya koydukları maçın organizasyonu, seyirci ile sporcuların yürekten kucaklaşmalarıyla noktalandı.

Bayan Eroğlu ve birçok siyasi izledi 
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Milletvekili Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi öğrencileri, Engelliler Spor Federasyonu üyeleri, Galatasaray Kıbrıs Futbol Takımı’nın minik oyuncuları, Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları, kalabalık bir sporsever kitlesinin izlediği maçı BRT 2 kanalı da naklen yayımladı. Kuzey Kıbrıs Turkcell maç öncesi minik taraftarlara cello can şapkaları dağıttı.
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde takımımız bu hafta Pendik Engelli ile İstanbul deplasmanında oynayacak. 


Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473