banner564

Alpet Kıbrıs’ın düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

“Bence Annem”

Alpet Kıbrıs’ın düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi
banner598

 Alpet   Kıbrıs,  gerçekleştirdiği   sosyal   sorumluluk   projeleri   ve   etkinlikler   ile   geleceğimiz  olan çocuklarımız için birçok alanda fark yaratmaya devam ediyor. Çocuklara olan duyarlılığı ile örnek organizasyon ve yarışmalar düzenleyen Alpet, Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi ile koordineli gerçekleştirilen,  Kuzey  Kıbrıs’ta  gelenekselleşmiş  hale  gelen  ve  bu  yıl  da  beşincisini  düzenlediği Anneler  Gününe  özel  ‘ Bence  Annem’  temalı  resim  yarışmasında  kazanan  çocuklar  için  Escape Beach Club’ta ödül töreni düzenlendi.

Her  grubun  birincilerine  İstanbul  Vialand’a  uçak  ve konaklama dahil tatil, ikincilerine 1000 TL’lik Deniz Plaza hediye çeki ve üçüncülerine ise yine 500 TL’lik Deniz Plaza hediye çeki ve en çok katılım gösteren okula ise 2000 TL'lik katkıda bulunuldu. Milli  Eğitim  Bakanlığı  İlk  Öğretim  Dairesi  ile  koordineli  yürütülen  bu  yarışmaya  katılan  her çocuğumuza da katılım belgesi verildi.

Ödül  töreninde  kazanan  öğrencilere  plaket  takdimi  yapıldı,  katılım  belgeleri  ve  ödülleri  verildi. Altınbaş  Holding  Yönetim  Kurulu  Üyesi  Vakkas  Altınbaş,  Alpet  Kıbrıs  Ülke  Müdürü  Mehmet  Fatih Toprak, Satış ve Pazarlama Müdürü Tevfik Türkoğlu, Alpet Madeni Yağlar Müdürü Hasan Evgen’in de ödül takdim ettiği törende ayrıca Deniz Aslanları Kulübü Üyeleri olan Ahmet Bayraktar, Yavuz Kocasu, Hikmet Uluçam, Emin Çizener’de ödül kazanan çocuklarımıza plaket takdim ettiler.
Tören sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi, çocukların  mutluluğu gözlerinden okunurken, aileler ve öğretmenlerde törenden memnun ayrıldılar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473