banner564

Ahmet Evan, Merit Park misafirlerine yine müzik dolu bir Çarşamba gecesi yaşattı

Letafet’te eğlence tam gaz 

Ahmet Evan, Merit Park misafirlerine yine müzik dolu bir Çarşamba gecesi yaşattı
banner598

Kıbrıs’ın sevilen sanatçısı Ahmet Evan, Girne gecelerinin gözde mekânlarından Merit Park Letafet Lounge Bar’da Çarşamba gecelerine hareket katmaya devam ediyor.
Merit Park’ta, Kasım ayında da konserlerine son hız devam eden Ahmet Evan, Merit Park misafirlerine yine eğlence ve müzik dolu bir Çarşamba gecesi yaşattı. 
Ahmet Evan’ın hazırlamış olduğu repertuarında, birbirinden güzel şarkılara hep bir ağızdan eşlik edildi. Yoğun bir katılımın olduğu gecede Letafet Lounge konuklarının şıklıkları da göz önündeydi. 
Evan, Zerrin Özer, Sezen Aksu, Çelik ve Volkan Konak gibi başarılı sanatçılarımızın parçalarına da repertuarında yer verdi.
Gerek enerjisi ve performansı gerekse orkestrasının hünerleriyle masalara tam bir müzik keyfi sunan Evan bir kez daha beğeni kazandı. Enerjik parçalarıyla ve sahnede hiç düşmeyen enerjisiyle Letafet Lounge misafirlerine dans ve müzik dolu bir Çarşamba gecesi yaşattı.
Ahmet Evan her Çarşamba akşamı olduğu gibi 20 Kasım Çarşamba gecesi yine Merit Park Letafet Lounge Bar’da sahnedeki yerini alacak…
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474