banner564

“Avluda Sıcak Şarap”

Kıbrıs Developments’in son projesi Kıbrıs Town Houses, düzenlenen etkinlikle tanıtıldı

“Avluda Sıcak Şarap”
banner598
Kıbrıs Developments’in yeni projesi Kıbrıs Town Houses, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği 
“Avluda Sıcak Şarap” etkinliği ile örnek evlerini tanıttı. 
Etkinliğe, sektörün önde gelen yatırımcıları, çözüm ortakları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Site sakinlerinin kaynaşması ve sıcak ilişkiler kurması hedeflenerek tasarlanan ve projenin en ilgi gören yanlarından biri olan tipik Akdeniz avlusunda düzenlenen etkinlikte keyifli saatler yaşandı. 
Bu etkinlikle kapılarını ilk kez açan Kıbrıs Town Houses, hem deniz ve dağ manzaralı, doğayla içiçe konumu ile hem de geleneksel Kıbrıs mimarisindeki konut anlayışı ile konukların büyük beğenisini topladı. 
Etkinlikte ülkemizin içinde bulunduğu döneme esprili bir atıfta bulunarak misafirleri balkon konuşmasıyla selamlayan Kıbrıs Developments Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim, büyük bir tutkuyla tasarladıkları yeni projelerinin hayat bulmasından ve ilk konuklarını ağırlıyor olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. 
Öte yandan Türkiye İş Bankası işbirliğinde Kuzey Kıbrıs’ta sadece bu projeye özel hazırlanan 20 yıl vadeli natamam konut kredisi modeli, tüketicilere sunulan büyük bir fırsat olarak Kıbrıs Developments’in ilkleri arasında yerini aldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473