banner564

Ayta Sözeri, uzun bir aradan sonra Merit Park Hotel’de hayranları ile buluştu

Kıbrıs’ı özlemişim

Ayta Sözeri, uzun bir aradan sonra Merit Park Hotel’de hayranları ile buluştu
banner598

 Türkiye’nin ilk kadın trans oyuncusu olan ve son dönemlerde “Ulan İstanbul, Kayıp Şehir ve Paramparça” dizilerinde göstermiş olduğu yüksek performans ile dikkat çeken ünlü sanatçı Ayta Sözeri; uzun bir aradan sonra Kıbrıs’ta hayranları ile buluştu. 

Yıllar önce Kıbrıs’ta başlayan sahne çalışmalarını İstanbul’un en seçkin mekanlarında devam ettiren sanatçı Merit Park Hotel’de sevenleri ile buluştu.
 Sahne öncesi verdiği ropörtajda Kıbrıslı sevenleri ile olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren sanatçı; Sezen Aksu ile yollarının bir telefonla kesiştiğini ama esas sahne hayatının taçlandırılma döneminin Kıbrıs’ta olduğunu belirtti. 
Sanatçı hayranlarına bir sürpriz yaparak çok yakında single çalışmasını piyasaya süreceğini açıkladı. Son olarak “Yanayım Yanayım” şarkısını dijital ortamdan sevenleri ile buluşturan sanatçı bu çalışma ile beraber şirketinden altın plak ödülüne layık görüldüğünü belirtti.
Gece büyük alkışlar içinde “Rüyalarda Buluşuruz” şarkısı ile başladı. 
Sahne boyunca sanat müziğinden arabeske Sezen Aksu şarkılarından özgün müziğe kadar büyük bir repertuar sergileyen  sanatçı;  izleyenlerinden tam not aldı. 
Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı program bitiminde kendisini izleyenleri kırmayarak programını uzattı. Gecenin finalini “Yanayım Yanayım” şarkısı ile yapan sanatçı, yoğun alkışlarla sahneden ayrıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473