banner564

Başkent ‘Meşk’e’ geldi

Sibel Can son albümü ve sevilen şarkılarıyla Lefkoşa’yı salladı

Başkent ‘Meşk’e’ geldi
banner598
Mustafa ŞENAL 
Sibel Can müzik piyasasına bomba gibi düşen son albümü "Meşk"  ve “ Galata ” ile Başkent Lefkoşa’da hayranları ile buluştu.
Konserde hayranlarına unutulmaz bir nostalji akşamı daha yaşatan Sibel Can seyirciden gelen istek şarkılarından adeta bunaldı. 
Kilo sorunundan bir türlü kurtulamayan ancak üst dekolteli muhteşem sahne kıyafeti ve sahne dinamizmi ile  seyirciye bunu hissettirmeyen Sibel Can Kıbrıs’ta en çok sahne alan sanatçı olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
 Türkiye’nin usta müzisyenlerinden oluşan orkestrasıyla yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sibel Can yıllardır dillerden düşmeyen “ Benim Adım Aşk - Seyyah - Hayat Devam Ediyor - Akşam Sefası - Bu Devirde” “ şarkılarıyla ayakta alkışlandı. 

Gecede tanınmış sımalarda vardı 
Kıbrıs’ın tanımış isimlerinden Türk sanat müziğiyle  Bahar Gökhan konser sonrası Sibel Can’la hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı buldu. 

Günkut ailesi Sibel Can’ı dinledi 
Sanat ve magazin dünyasının tanınmış isimlerinden, usta yorumcu Bülent Günkut ve ailesi de Sibel Can’ı dinlemeye gelen konuklar arasındaydı. Bülent Günkut, eşi Zehra Günkut, oğlu Mehmet Günkut ve Miss Kuzey Kıbrıs 2014 Kraliçesi Sevim Suzi Yusufoğlu, Sibel Can’ın söylediği tüm şarkılara eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473