banner564

Çifte bayram yaşattı

Serdar Ortaç, gerek sahne performansı gerekse hayranlarıyla kurduğu diyalogla farkını yine gösterdi

Çifte bayram yaşattı
banner598
Mustafa ŞENAL
Kuzey Kıbrıs’a, 4 gün süren Kurban Bayramı’nda kelimenin tam anlamıyla yıldız yağdı. Türkiye’nin ve Kuzey Kıbrıs’ın birbirinden ünlü isimleri otel ve restoranlarda sahne aldı. Hayranlarına çifte bayram yaşatan sanatçılardan birisi de Serdar Ortaç’tı. Girne’deki bir otelde sahne alan başarılı sanatçı, gerek sahne performansı gerekse hayranlarıyla kurduğu diyalogla farkını yine gösterdi. Sahnesine ‘İşim Olmaz’ isimli şarkısıyla  start veren sanatçı, ‘Herkesin bayramı kutlu olsun. Bu gece en güzel şarkılarımı sizler için söyleyeceğim’ diyerek herkesin bayramını kutladı.
Şıklığı ile göz kamaştıran Serdar Ortaç sahnesine ‘Kırmızıyla Moruna’,’Canıma Minnet’ gibi unutulmayan şarkılarıyla devametti. Son zamanlarda rahatsızlığıyla gündemde çok konuşulan Ortaç, her şeyin yolunda olduğunu sahnedeki başarılı performansıyla da herkese göstermiş oldu...

İstek parçaları geri çevirmedi
Sahneye istek parça yağdıran hayranlarını kırmayan Ortaç, birbirinden güzel şarkılarını Cratos Premium için seslendirdi.
Serdar Ortaç’ın birbirinden güzel dansçıları ve vokalistleri ile enerjisi hiç bitmeyen konserde, seyirci durdurak bilmeden dans etti.

Eşi Chole sahneden bebek teklifi
Henüz yeni evlenen Serdar Ortaç sahnede, eşi Chloe ile evlendiği için çok mutlu olduğunu ve en kısa zamanda bebek istediğini belirtti. Sevgi sözcüklerine boğdu.. 
Annesi Nesrin Ortaç’ın da en önde yerini aldığı gecede Serdar Ortaç annesini de unutmayarak ona da sevgi dolu göndermeler yaptı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473