banner564

Demli şarkılar

Crystal Bodrum Bar’daki konserine klarnet taksimi ile başlayan Gökhan Tepe, seslendirdiği parçalarla muhteşem bir geceye imza attı

Demli şarkılar
banner598
HABERİN GALERİSİ
Demli şarkılar

Demli şarkılar

Merit Crystal Cove Hotel’de yeni açılan Crystal Bodrum Bar, ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Hakan Altun ve Cenk Eren’den sonra dün akşam da Gökhan Tepe konuk oldu.
Sanhe almadan önce gazetecilerle bir araya gelen ve sorularını yanıtlayan Gökhan Tepe, 14 Şubat’ta piyasaya çıkacak olan yeni albümünü sevgililere armağan edeceğini söyledi. ‘Sinema ya da dizi teklifi gelse oynar mısınız’ sorusuna olumlu yanıt veren Gökhan Tepe, “Oynamayı arzularım, ama başka bir şeye zaman ayırmak zor olur. Ancak, oyunculuğa hasret kalmadım değil. Tekliflere açığım” dedi.
“Bu sene demli şarkılar söyleyeceğim” diyerek performansına başlayan Gökhan Tepe, klarnet taksimiyle giriş yaptı. Crystal Bodrum’u dolduran konukların alkışlarını alan taksimin ardından Gökhan Tepe, Selami Şahin, Orhan Gencebay ve Ebru Gündeş şarkılarıyla devam etti. 

Doğum gününü erken kutladı
8 Şubat doğumlu olan Gökhan Tepe, sahnede doğum gününü erken kutladı. Otel yönetiminin hazırladığı sürpriz karşısında mutlu olan Gökhan Tepe, sahneye getirilen doğum günü pastasındaki mumları hayranlarının alkışları arasında üfledi. “Beni çok sevindirdiniz ve şaşırttınız. Beni doğuran anama sonsuz teşekkürler. O senelerce kahrımı çekti, ama şimdi o da gururlanıyor. Baba iyi, ama anne bir başka” diyerek annesine atfen ‘’Annem’ isimli şarkıyı seslendirdi. Konuklarının istek parçalarını da seslendiren ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Gökhan Tepe, keyifli bir Kıbrıs gecesine imza attı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473