banner564

Doğa Koleji yeni döneme hazır

Doğu Akdeniz Doğa Koleji 2014-2015 yeni eğitim ve öğretim yılına heyecanla girmeye hazırlanıyor.

Doğa Koleji yeni döneme hazır
banner598
Kuzey Kıbrıs eğitiminde 3 yılı geride bırakan Doğu Akdeniz Doğa Koleji deneyimli kadrosunun yanı sıra öğrencilere sunulan imkanlar  ve sağlamış olduğu kaliteli eğitimle  birçok alanda elde edilen başarılarına her yıl  yenisini ekleyerek herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor.
Doğa Okulları sahibi Fethi Şimşek ile biraraya gelen okul üst düzey çalışanları bu yılın kendileri için çok önemli bir yıl olduğunu dile getirdi. 
Fethi Şimşek’te yaptığı konuşmada, ''Türkiye’de 105 okula ulaştık tüm  Doğa Okulları gibi Kıbrıs Doğa okullarının da son derece güzel bir ivme kazandı, bu başarıların devam edeceğini ve Türkiye'de olduğu gibi,  gelecek yıllarda Kıbrıs’ta da başka ilçelerde eğitime hizmet vereceğiz  herkes bizi izlemeye devam etsin'' dedi. 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’na da bir nezaket ziyaretinde bulunan Doğa Okulları sahibi  Fethi Şimşek, Kuzey Kıbrıs’ta bulunmaktan çok memnun olduklarını söyledi. Yeni  eğitim-öğretim yılının  hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473