banner564

Dört gözle beklenen British Fashion Awards 2018 düzenlendi

Modanın kalbi Londra’da attı

Dört gözle beklenen British Fashion Awards 2018 düzenlendi
banner598

Dört gözle beklenen British Fashion Awards 2018 dün Londra'da düzenlendi. Moda dünyasının tanınmış simaları, tasarımcılar, oyuncular herkes geceye akın etti. Kırmızı halı seremonisi ise 'İşte bu' dedirtti.
Moda dünyasının dört gözle beklediği British Fashion Awards 2018 dün Londra’da gerçekleşti. Yılın en prestijli ödül törenlerinden biri olan etkinliğe adeta ünlü isimler akın etti. İngiliz Moda Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu gecenin sürpriz ismi Meghan Markle’dı… Royal Albert Hall’da düzenlenen ödül törenine Givenchy marka, tek omuz, bacak dekolteli bir elbise ile katılan Markle, sahneye çıkarak Givenchy tasarımcısı Clare Waight Keller’a Yılın Kadın Giyim Modacısı ödülünü verdi.
Gecenin diğer konukları arasında ise Kate Moss, Cindy Crawford, Kendall Jenner, Kaia Gerber, Rita Ora, Uma Thurman, Victoria Beckham, Penelope Cruz ve daha pek çok ünlü isim vardı… Kırmızı halı töreni ise tek kelime ile harikaydı. Herkesin adeta birbirinden şık olabilmek için yarıştığı gecenin en başarılı stillerinden biri Kendall Jenner diğeri ise Jordan Dunn oldu… 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473