banner564

Dünyaca ünlü oyuncular katılıyor

Merit Poker tarafından düzenlenen ve 2 milyon dolar garantili Gangsters & Chicago turnuvası için geri sayım başladı

Dünyaca ünlü oyuncular katılıyor
banner598
Merit Crystal Cove Hotel & Casino’da profesyonel oyuncuları bir araya getiren yılın en büyük Merit Poker etkinliği, 2 milyon dolar garantili Gangsters & Chicago poker turnuvası, 20 Eylül - 2 Ekim arasında gerçekleşecek. 
Oyun severler tarafından şimdiden yoğun ilgi gören Merit Poker etkinliğine efsanevi Antonio Esfandiari ve poker dünyasında tanınmış birçok oyuncu da katılacak. 
Son derece renkli ve keyifli geçecek Gangsters & Chicago turnuvası rekabeti ve eğlenceyi bir arada yaşamak isteyenlerin buluşma noktası olacak. 
Standartlar üstü hizmet odaklı anlayışla, beklentileri memnuniyete dönüştüren dinamik kadrosu ve keyif veren atmosferi ile Merit Poker herkesin gözdesi olmakla birlikte, Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası arenada tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor. 
Turnuvaya özel dünya starı Arash ve Rusya’nın birbirinden ünlü sanatçılarının A-Studio, Leonid Agutin ve Timati’nin muhteşem konserleri, plaj partileri, sınırsız eğlence ve nefes kesen Akdeniz doğası buraya dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerin unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474