banner564

Ozanköy’de tempo artıyor

Birinci Lig’de yeni sezonda Batı Grubu’nda mücadele edecek olan Ozanköy’de hazırlıklar aralıksız sürüyor

Ozanköy’de tempo artıyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Birinci Lig’in Girne temsilcisi Ozanköy’de yeni sezona yönelik hazırlıklar tüm hızı ile devam ederken, geçtiğimiz gün hazırlık kapsamı çerçevesinde anı maçına da ev sahipliği yapıldı. Çağıl Zorlukasap anısına düzenlenen turnuvada Türkmenköy ile karşılaşan ve Bekir ile Arda’nın golleri ile rakibi karşısında galip gelen Ozanköy takımı lig öncesi anı turnuvasının da galibi oldu. Kaptan Hüseyin Çakmak’ın penaltı kaçırdığı karşılaşmada oyundan memnun kalan Seran Kaşif lig öncesi ölçü olmasa bile geldikleri noktada iyi durumda olduklarını belirtti.

Oyuncularım özverili
Sezon öncesi çalışmalarından bugüne iyi bir süreci geride bıraktıklarını belirten Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, oyuncularının özverisinden ve performansından son derece memnun olduğunu söyledi. 25 kişilik oyuncu gurubu ile inanılmaz özverili çalıştıklarını belirten Seran Kaşif ligin başlaması adına önlerinde bulunan zamanı iyi değerlendireceklerini aktardı. Transfer sürecini bitirdiklerini, iyi kadro kurduklarına olan inancını belirten Kaşif, ilerleyen süre zarfında 25 kişilik kadronun da azalacağını hatırlattı. Uyum sorununun oyuncular arasında aşıldığına da değinen Seran Kaşif, disiplin olarak da takım içinde iyi noktada olduklarını söyledi.

Kamp Ekim’in ilk haftası
Hazırlık dönemi çerçevesinde Salı günü Gençlik Gücü ile karşılaştıklarını belirten Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, rakipleri karşısında mağlup olduklarını söyledi. Pazar günü Lefke ile hazırlık maçına devam edeceklerini aktaran genç çalıştırıcı sonrasında ise Göçmenköy, Hamitköy ve Mehmetçik ile hazırlık maçlarının süreceğini söyledi. Ligin Ekim sonu başlayacak olmasından dolayı Ekim ayının ilk haftasında yurt içi kampına dahil olacaklarını belirten Kaşif, lige iyi bir başlangıç adına sıkı çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474