banner564

“Ekip çalışması başarıyı getirdi”

Merit Park Hotel yaz sozununda gerek düğün organizasyonları gerekse düzenlediği konserlerle adından sıkça söz ettirdi

“Ekip çalışması başarıyı getirdi”
banner598
Kamil HÜNERLİ
Girne’de faaliyet gösteren Merit Park Hotel yaz sozununda gerek düğün organizasyonları gerekse düzenlediği konserlerle adından sıkça söz ettirdi.
Eşsiz mimarisi, doğal güzelliği, profesyonel hizmet anlayışıyla konuklarından tam not alan Merit Park Hotel’in Halkla İlişkiler Sorumlusu Devrim Metin, başarılarının ekip çalışmasının bir örneği olduğunu söyledi.
Diyalog’un sorularını yanıtlayan Devrim Metin, “Merit Park Hotel, Yönetici ve personelleri ekip ruhunu benimsemiş bir kadro. Bu ruhla çalıştığınız zaman kurumun hedeflediği çalışma ilkesini çok rahat başarabiliyorsunuz. Çalıştığımız  kurum bizlere,  memnuniyetle çalışma ilkesini, misafir memnuniyetini, sınırsız ve üstün hizmet  anlayışını hedef olarak benimsetti. Hedefiniz, amacınız oluyorsa başarı kendiliğinden geliyor” dedi. Devrim Metin Diyalog’un sorularını şu şekilde yanıtladı:
 
Soru: Merit Park’da ki göreviniz hakkında bizi bilgilendirir misiniz?
Cevap: Merit Park Hotel’de 2 yıldır Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapıyorum. Ayrıca Banket Satışlarıda benim görevlerim içerisinde. 

Soru: Özellikle konserlerde aktif olarak görev alıyorsunuz. Bu konserlerin gerek sizin, gerekse kurumunuz için önemi nedir?
Cevap: Konserler ve organizasyonlar Otelimizin dinamizmi açısından önemli aktivasyonlar. Gerek konaklayan misafirlerimize, gerek KKTC halkına keyif katacak, hoş zamanlar geçirmeleri için zemin oluşturmak, amaçlarımız içerisinde. Ayrıca konserler ve organizasyonlar Kuruma ivme kazandırıyor. Gündem oluşturmak ve bunu uzun soluklu kılmak bizler için çok önemli.

Soru: Düğün organizasyonlarının vazgeçilmez adreslerinden oldunuz. Bu alandaki başarınızı neye borçlusunuz?

Cevap: Öncelikle şunu söyleyebilirim. Bir düğün birçok mekanda yada işletmede yapılabilir. Biz sadece düğün yapmıyoruz. Biz düğünü gelin ve damatla birlikte yaşıyoruz. Bunun üstüne servis edilen menülerin lezzeti, servis kalitesi, mekanın şıklığı ve güleryüz eklenince ‘muhteşem bir düğün için gerçek fark, Merit Park’ oluyor. Ada’da 1000 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek kır düğününe uygun, deniz manzaralı çim alan bizde var. Bunun yanısıra geçen sene hizmet vermeye başladığımız denize sıfır iskelesi olan 3 katlı, düğün sonrası after partyler yapmaya uygun mekanda bizde. Bunlarda tercih edilmemiz için önemli sebepler arasında. Gelin ve Damat düğünü bizde yapmaya karar verdikleri andan itibaren organizasyonun her ayrıntısıyla birebir ilgilenip düğünü sahipleniyoruz. Bu durum çiftlere güven, mutluluk ve kolaylık sağlıyor.

Soru: Merit Park’da geçtiğimiz sezon neler oldu. Bu sezon neler olacak? Merit Park’ı tercih edecek olan ve etmiş olanları yeni sezonda ve özelliklede yeni yılda ne tür sürprizler bekliyor?

Cevap: Geçtiğimiz sezonu çok yoğun atlattık. Sezon boyunca Yüzde yüz doluluk oranımızla beraber yoğun aktivite ve organizasyonlarla fırtına gibi bir sezon geçti. Gerçekleştirdiğimiz konserler dışında anfi tiyatromuzdaki stand up gösterilerimiz, Arena büyük sahnedeki showlarımız ki bunların içinde Hürrem Sultan gösterisi büyük ses getirmişti,haftanın her günü su balesi aktivitesi yoğun ilgi gördü. Tabi bir de bunun yanında haftada en az 3 düğün organizasyonumuz mutlaka oldu. Yeni sezonun daha renkli ve hareketli geçmesi için planlamalar ve projelere başlandı. Zamanı geldiğinde bunları basın mensubu arkadaşlarla ve Kıbrıs halkı ile paylaşacağız. Ama kesinlikle geçen sezonun ivmesini aşacak projeler bunlar.

Soru: Merit Park Hotel için düğün rezervasyonları almaya başladınız mı?

Cevap: Tabii ki. Yeni sezon düğünleri için görüşmelerimiz sıklaştı. Hatta konfirme olan düğünlerimizin sayıları artmaya başladı bile. Deniz kenarı iskeleli olan mekanımıza talepler çok yoğun. Sadece düğün organizasyonları yapmıyoruz. Şirket yemekleri, okul mezuniyetleri, bekarlığa veda partileri, Doğum günü partileri. Dolayısıyla sürekli bir yoğunluk ve etkinlik halindeyiz. 

Soru: Yeni yıla Merit Park hangi sanatçılarla  girecek?
Cevap: Yeni yıl gecesi programımız belirlendi. Linet, Asena ve Soner Olgun’un sahne alacağı geceyle yeni yılı karşılayacağız.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2014, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474