banner564

Geleceğe hazırlık

Merit Royal & Premium Hotel’de düzenlenen Kariyer Günlerine katılan öğrenciler, üst düzey yöneticilerle bire bir sohbet etme imkanı buldu

Geleceğe hazırlık
banner598
Merit Royal & Premium Hotel kongre merkezinde ilk kez gerçekleşen ‘1. Merit Kariyer Günleri ‘ ne yoğun ilgi oldu. Merit International Hotels & Resorts İnsan Kaynakları Direktörü Fatih Tay’ın konuşmasıyla başlayan Kariyer Günleri tüm gün sürdü. Programda üniversite öğrencileri kariyer planları ile ilgili olarak tüm sorularına cevap buldu.
Fatih Tay konuşmasında amaçlarının üniversite öğrencilerini özel sektör ile buluşturmak ve mezuniyet sonrası istihdam sağlamak olduğunu belirtti. Merit Yönetimi ayrıca 1. Merit Kariyer Günleri programına Eğitmen ve Danışman Selim Geçit’i konuk ederek hem yöneticileri hem öğrencileri, Kariyer Gününe katılan akademisyenleri bir araya getirdi. Selim Geçit’in sunumu ve sohbeti büyük ilgi gördü.

Başarının sırları anlatıldı
Programda öğrencilere sunum yapılarak Merit International Hotels & Resorts tanıtıldı ve meslek ayrıntıları, sektörde nasıl tecrübe kazanıldığı, öğrencilerin uzmanlaşmak istedikleri alanlarda nasıl başarı sağlayabilecekleri anlatıldı.
Doğu Akdeniz Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Girne Üniversitesinden 300’e yakın öğrenci üst düzey yöneticiler ile birebir sohbet etme ve kişisel hedefleri doğrultusunda bilgi alma imkânı bularak başvuru ve özgeçmişlerini paylaştı.



Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474