banner564

Girne’de açıldı

ABD kökenli ERA Real Estate, Kıbrıs’ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı

Girne’de açıldı
banner598
‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs’ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.
ERA H&B Real Estate Kıbrıs’taki ilk şubesini Girne Karakum Yolu üzerindeki ofisinde hizmete açtı. KKTC Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ERA  Avrupa ve Türkiye Başkanları, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve ailesi, emlak ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği renkli açılış havai fişekler arasında pasta ve kurdele kesimi ve kokteyl parti ile noktalandı. 
Dünyada ve Türkiye’de son yıllarda birçok başarıya imza atan, Kıbrıs’a sektörde 2001 yılından bu yana hizmet yürüten H&B Properties Direktörü Hüseyin Sadeghi ve HKemaler Group Direktörü Çiğdem Kemaler ortaklığıyla adım atan ERA H&B Real Estate açılışında konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, genelde ülkeyi özelde Girne’yi küresel bir emlak satış markası ile tanıştıran Çiğdem ve Hüseyin çiftine başarı diledi. 
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ERA Avrupa Başkanı Francois Gagnon, ERA Türkiye Ynt.Krl.Bşk Can Ekşioğlu ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygana, ERA H&B Real Estate adına anı plaketleri takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474