banner564

Girne’de ‘Güzel’ bir gece

KKTC, Miss Fashion TV 2014 Güzellik yarışmasına ev sahipliği yaptı

Girne’de ‘Güzel’ bir gece
banner598
Kamil HÜNERLİ
“Miss Fashion TV 2014 Uluslararası Modellik ve Güzellik Yarışması” geride bıraktığımız Pazar akşamına damgasını vurdu. Yarışmada güzeller göz kamaştırdı, birçok ünlü ismin yer aldığı jüri seçim yapmakta epey zorlandı.
Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat’ın denetiminde düzenlenen “Miss Fashion TV 2014”, her sene olduğu gibi bu sene de aynı anda Fashion TV aracılığı ile 222 ülkede izleyici ile buluşturuldu. 29 ülkeden birbirinden güzel modelin katıldığı gecenin sanat yönetmenliğini ve koreografisini üstlenen isim ise Vizyon Production Direktörü Atilla Kaplakarslan oldu. 

Erbil yine kırdı geçirdi
Birbirinden ünlü isimler de katılımlarıyla geceye renk kattı. Fashion TV’nin sahibi Michel Adam Lisowski, dünya jet sosyetesinden önemli isimler, Hande Yener, Nil Burak, Cemil İpekçi, Cihan Ünal, Salih Güney o isimlerden birkaçıydı. Yarışmanın sunuculuğunu ise ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve şarkıcı Serdar Ortaç’ın eşi İrlandalı manken Chloe Loughnan üstlendi. Erbil esprileriyle her zaman olduğu gibi konukları kırdı geçirdi. Modacı Cemil İpekçi’yi sahneye alırken “Biz aynı okuldan Nişantaşı kız biçki dikiş kursundan mezunuz” diyerek tüm davetlileri kahkahalara boğdu.

Önce göbek attırdı, sonra kıskandı
Siyasilerden Başbakan yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ve TDP milletvekili Mehmet Çakıcı’nın katıldığı geceye şarkılarıyla ritmini katan isimse eşini yalnız bırakmayan Serdar Ortaç oldu. Sevilen şarkılarını seslendiren Ortaç, eşi Chloe’yi de yanına alarak göbek attırdı. Eşine “Hadi bir Türk usulü oyna bakalım” diyen Ortaç ardından da Chloe’yi kıskanarak “Hop hop vur dedik öldürdün dur bakalım” dedi.

Tacı Litvanyalı güzel giydi
Yarışmaya katılan 29 genç kız ise göz kamaştırdı. Jüride yer alan Fashion TV’nin sahibi Michel Adam, Cihan Ünal, Salih Güney, Hande Yener, Fashion TV Türkiye temsilcisi Enis Onat, 2011 güzeli Raychel Garrison, Lübnanlı tasarımcı Reda Jinan, ünlü modacı Cemil İpekçi, Mehmet Köymen ve Cüneyt Polat, en güzeli seçmekte epey zorlandı. “Miss Fashion TV 2014” unvanını alan isimse Litvanyalı Karolina Toleikyte oldu. İkinciliği Polonyalı model Martyna Nakielska, üçüncülüğü Ukraynalı Sasha Dashchenko aldı. Gecede sosyal medya oylamasında 60 bin oy alan Sırbistanlı Jovana Zivkoviç Facebook güzeli, İsrail’li Lili Rich ise Rocks Hotel Casino güzeli seçildi. Güzellere taçlarını Hande Yener, Cemil İpekçi, Michel Adam, Raychel Garrison ve Rocks Hotel Genel Müdürü Can Özer taktılar.

Ümitler seneye kaldı
Türkiye adına yarışmaya katılan Emel Erdemanar ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına yarışan Best Model of North Cyprus 2014 ikincisi Esra Kaya ise yarışmada dereceye kalamadan geceye veda ettiler.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474