banner564

Girne’de yeni bir mekan açıldı

Girne’deki yeni liman çemberi yanında La Campana isimli yeni bir mekan açıldı.

Girne’de yeni bir mekan açıldı
banner598
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,’nün yatırımcılar Tolga Civelek, Erkan Bolat ve Deniz Yeşilçimen’le birlikte kurdele keserek hizmete açtığı La Campana, iç ve dış tasarımı ile dikkat çekiyor.
Yerel konuklar yanında ülkemizi ziyaret eden turistlere de hitap eden bir işletme anlayışı ile hizmete açılan La Campana’nın menüsünde; serpme Türk kahvaltısından, ingiliz kahvaltısına, İtalyan taş fırında pişen çok ince pizzalardan, el yapımı makarnalara, salatalardan, el yapımı burgerlere, Tavuk yemeklerinden, et yemeklerine 200 den fazla Kıbrıs, Türk ve Dünya mutfağından yemek alternatifi bulunuyor.
La Campana’nın şarap ve bar menüsü de en az yemek menüsü kadar iddialı. Farklı üzümler ve kupajlar ile kombine edilen,Türkiye, Avrupa ve Güney Amerika'nın en çok tercih edilen 60 şarap çeşidi menüsüne sahip mekanın işletmeciliğini Üstün Türkmen yapıyor. Türkmen, mekanın günün her saatinde rahat ve şık ortamı, uygun fiyatları ve kaliteli servisi ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet vermeye başladığını duyurdu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473