banner564

Gösteriler beğeni ile izlendi

Gazimağusa Halk Danslari Derneği, kuruluşunun 10’uncu yılını düzenledikleri şölenle kutladı

Gösteriler beğeni ile izlendi
banner598
Gazimağusa Halk Dansları Derneği, kuruluşunun 10’uncu yılını  Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenledikleri şölenle kutladı.
Gecenin açılış konuşmasını Dernek Başkanı Ata Çeker yaptı.
Çeker, Kıbrıs kültürünü yaşamak ve yaşatmak adına birçok etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “KKTC’nin en iyi halk dansları ekipleri arasında bulunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de konuşmasında “Böyle güzel bir akşamda burada bulunmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Gazimağusa Halk Dansları Derneği benim uzun zamandan beridir bildiğim ve devamlı olarak temas halinde olduğumuz arkadaşlarımızdır. Belediye olarak hiç bir ayırım gözetmeden hepsinin yanındayız, hepsi bizim zenginliğimizdir” ifadelerini kullandı.
İlk olarak sahnede derneğin büyük bayanlar ekibi performanslarını sergiledi. Daha sonra Yetenek Sizsiniz finalisti Fıre Strom Led Show şölene renk kattı.
Şölenin ikinci gösterisini ise derneğin minik ve orta grubu hazırladıkları koreografilerini izleyicilerin beğenisine sundu.
Ardından Türkiye’nin sevilen gruplarından olan Grup Vokaliz sahne alarak birbirinden güzel parçaları kendi tarzlarında seslendirerek Mağusalıların beğenisini kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473