banner564

Güzellik yarışmasına katılacak finalistler, Uluçay ve Ataoğlu tarafından kabul edildi

Başarı dilediler

Güzellik yarışmasına katılacak finalistler, Uluçay ve Ataoğlu tarafından kabul edildi
banner598

 Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs 2018 finalistleri dün, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay ile Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti

Verilen bilgiye göre, Uluçay kabuldeki konuşmasında, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı’na işaret ederek, birlik ve beraberlik adına bugünlerde böyle organizasyonlar düzenlenmesinin önemine değindi.
Ekonomik sorunlar yaşansa da birlikte mücadele verilirse aşılamayacak sorun olmayacağı görüşünü 
Kabulde, organizasyonun Kurucu Başkanı Bülent Günkut da söz aldı. Günkut, 1984’ten beri bu etkinliğin gerçekleştirildiğini anımsatarak, bu yıl da büyük heyecan ve mutluluk yaşadıklarını söyledi.
Günkut, kabulü ve gençlere verdiği destekten dolayı Meclis Başkanına teşekkür etti.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ise medeni cesaret göstererek yarışmaya katılmalarından dolayı finalistleri tebrik etti. Her yarışmanın kazananı olduğu gibi, kaybedenleri de bulunduğunu kaydeden Ataoğlu, bu tür organizasyonların sosyal farkındalık ve anlamlı amaçlı misyonuyla, ülkemizin dört bir yanından gençleri bu amaç uğruna bir araya getirerek bir turizm adası olan ülkemizin iç turizmine farkındalıklar adına katkıda bulunduğuna dikkat çekti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473