banner564

Güzelyurt eğlenceye doydu

Portakal Festivali’nin final gecesinde Murat Kekilli konser verirken, akrobasi gösterileri gerçekleştirildi

Güzelyurt eğlenceye doydu
banner598
38’inci Güzelyurt Portakal Festivali önceki gün akşam final gecesiyle sona erdi.
Festival Gösteri Merkezi’nde düzenlenen gecede Murat Kekilli konser verirken, akrobasi gösterileri gerçekleştirildi.
Birçok hediyenin dağıtıldığı gecede, 17 gün boyunca halka ücretsiz dağıtılan piyangonun çekilişi de yapıldı.
Final gecesine TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Polis Müdürü İsmail Zeki Manicioğlu, bölge milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Final gecesi Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın konuşmasıyla başladı. Özçınar, Güzelyurt Portakal Festivali’nin bugünlere gelmesinde halkın desteğinin önemine vurgu yaparak, festivalin gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkür etti.
TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Güzelyurt Portakal Festivali’nin günden güne geliştiğine dikkat çekerek, emeği geçen herkesi kutladı. Özçınar, Halil İbrahim Akça’ya gecenin anısına plaket takdim etti.

Kekilli coşturdu
Türkiye’nin rock sanatçısı Murat Kekilli final gecesinde konser verdi. Halkla bol bol sohbet eden ve anılarını paylaşan sanatçı hayranlarının istek parçalarını söylemeye özen gösterdi.
Dünya rekortmeni İlker Çevik de bir gösteri sundu. Lastik adam olarak adlandırılan İlker Çevik, tenis raketinin ve küçük demir halkaların içerisinden geçtiği şovuyla alkış aldı.
Güzelyurt Portakal Festivali’nin simgesi olan portakal maskotlarının yavruları “Yumurcak” halka tanıtıldı.

Araba ve ATV kazananlar
Ford Fiesta ve ATV piyangosunun çekilişi Genç Tv Stüdyoları’nda canlı olarak yapıldı. Sahnede ekranlara yansıtılan çekiliş sonuçlarına göre 129731 numaralı bilete araba, 070924 numaralı bilete de ATV çıktı. Kazanan biletlerin 3 ay içerisinde Güzelyurt Belediyesi’ne başvurmaları gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474