banner564

541 yeni sağlık personeli

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunları yemin töreni gerçekleştirdi

541 yeni sağlık personeli
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezuniyet töreninde mezun olacak olan öğrenciler için mesleki Yemin Töreni gerçekleştirdi.
Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda saat 10.30’da gerçekleştirilen törende, yaklaşık 541 yeni sağlık personeli yemin etti.
DAÜ’den verilen bilgiye göre, tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından DAÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı öğretim üyelerinin gerçekleştirdiği trio müzik dinletisi ile başladı.
Müzik dinletisinin ardından konuşan DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Sağlık Bilimleri Fakültesi hakkında bilgiler vererek sağlık alanında çalışan kişilerin öneminden bahsetti.
Açılış konuşmalarının ardından sırasıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Hemşirelik Bölümü, Sağlık Yönetimi Bölümü, Spor Bilimleri Bölümü, Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu’ndan Ağız ve Diş Sağlığı, Anestezi, Diyaliz, Fizyoterapi Teknikerliği, İlk ve Acil Yardım ile Tıbbi Görüntüleme programı öğrencileri bölüm başkanları ve öğretim üyeleri eşliğinde yeminlerini gerçekleştirdiler.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474