banner564

“Hastalığımı yendim”

Serdar Ortaç, 2015’e Kıbrıs’ta hayranları ile birlikte girdi, şarkıları kadar açıklamaları da dikkatle dinlendi

“Hastalığımı yendim”
banner598
HABERİN GALERİSİ

"Hastalığımı yendim"

Mustafa ŞENAL
Türkiye’nin en sevilen seslerinden birisi olan, Türk Pop müziğin beste kralı Serdar Ortaç, 31 Aralık yılbaşı gecesi, Kıbrıs’ta sahne aldığı otelde dinleyenlerine 2015 coşkusunu tam anlamıyla yaşattı. 
Yılbaşı için hazırladığı özel repertuvarıyla sanatçı, her zaman olduğu gibi  sevenlerini bir an olsun yerine oturtmadı. 
Enerjisiyle göz dolduran Ortaç neşeli tavırlarıyla da dikkat çekti.

Artık içki içebilirim
Uzun bir dönem yaşadığı hastalığı ile gündemden düşmeyen ve sevenlerini üzen Serdar Ortaç  ‘Artık hastalığım geçti içki de içebilirim, kendime iyi baktım ve hastalığımı sonunda yendim’ diyerek sağlığına kavuştuğunu tüm sevenlerine duyuldu.
Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç ‘Sizin için 2014 nasıl geçti’ diye sorulduğunda ‘2014 benim için en uçları yaşadığım bir yıl oldu. İyi tarafı Chloe ile evlendim, hayatımın kadınını buldum, kötü tarafı ise rahatsızlığım oldu ama çok şükür bugünlerde artık iyileştiğimi söyleyebilirim’ cevabını verdi.
Cratos Hotel’de Türkiye’nin sevilen oryanteli Yıldız Yıldızoğlu’nun muhteşem dans gösterisini izleyen konuklar, 2015 sevincini büyük bir coşkuyla kutlayıp, hafızalardan silinmeyecek bir gecede bulundukları için mutlu olduklarını belirttiler...

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473