banner564

Hoşgeldin 2017

Merit Lefkoşa, bir gecede 2 ayrı salonda yılbaşı eğlencesi düzenleyerek misafirlerine güzel bir gece yaşattı

Hoşgeldin 2017
banner598
Onur ULAĞ
  Merit Lefkoşa Hotel, geçtiğimiz Cumartesi akşamı 2 ayrı salonda düzenlediği Yılbaşı eğlencesi ile, misafirlerine unutulmaz saatler yaşattı.
   Lobi’de şampanya kokteyli ile başlayan gece,  Merit Lefkoşa Hotel’in Sultan Restaurantı ve Ottoman Kebab House olmak üzere iki ayrı salonunda devam etti.
   Merit Lefkoşa Hotel Sultan Restaurant’da ; Yılbaşına özel repertuarıyla Enbe Orkestrası’nın eski solisti Levent Ünal ve Orkestrası , Büyüleyici Peri dans show ve oryantal dansları ile oryantal Yeşim Kumral  sahne aldı.
   Osmanlı mimarisi ile dekore edilmiş Ottoman Kebab House ise konuklarına farklı bir eğlence sundu.Mistik  atmosferi, zengin menüsü ve usta şeflerin hazırladığı lezzetli sunumları,  fasıl eşliğinde panoramik  Lefkoşa manzarası ile yeni yılı karşılamak  isteyen misafirleri mutlu etti.

Hediye dağıtıldı

    Merit Lefkoşa Hotel 8’inci kuruluş yılı olması nedeniyle yeni yılın ilk saatlerini   Sultan Restaurant ve Ottoman Kebab House’da karşılayan 8 misafire,  piyango çekilişi ile çok özel  hediyeler verdi.
   Gecenin şanslı misafirleri Merit Lefkoşa’nun bu jestine teşekkür ederek otel genel müdürü Mine Gürses ve ekibine başarı diledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474