banner564

İrem Derici Girne’yi salladı

“Meze, eğlence, muhabbet bir arada bir adada” sloganı ile düzenlenen Kıbrıs Rakı Festivali’nin açılışı gerçekleştirildi.

İrem Derici Girne’yi salladı
banner598
Festivalin yıldızı İrem Derici, Girne Limanı’ndaki açılış gecesinde sahnelediği muhteşem performansı ile binlerce rakıseveri büyüledi. 
Festival boyunca her akşam farklı bir mekanda Kıbrıs’taki rakıseverlere eşlik edecek olan Eril Cambaz, Girne Limanı’ndaki açılış gecesinde sahnelediği özel performansı ile izleyenlerden tam not aldı. 
Festivalin bu yılki açılış etkinliğinin yıldızı olan İrem Derici saat 21.30’da sahne alarak 2 saat boyunca rakıseverlere muhteşem bir performans sundu. Dillerden düşmeyen hitleri ve yeni albümü “Dantel”den seçtiği parçaların yanı sıra rakı sofralarının vazgeçilmez şarkılarını da ustalıkla seslendiren İrem Derici, izleyenlere hafızalardan silinmeyecek güzellikte saatler yaşatarak eğlenceyi zirveye taşıdı. 
5. Kıbrıs Rakı Festivali’ne özel olarak bu yıl da Girne Limanı’na kurulan dev festival heykeli, rakı severler tarafından büyük ilgi gördü. Katılımcılar festivaldeki en renkli, en güzel anlarını, Girne Limanı’nın girişine yerleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali heykelinin önünde çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474