banner564

Çağdaş hizmet sözü verdi

Alsancak, Sadrazamköy, Kayalar ve Akdeniz’i ziyaret eden Bakan Dürüst, vatandaşları dinledi, bölgenin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı

Çağdaş hizmet  sözü verdi
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Alsancak, Sadrazamköy, Kayalar ve Akdeniz Köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu, vatandaşları dinledi, bölgenin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Dürüst’e ziyaretleri sırasında UBP Girme Milletvekili ve Ulusal Birlik Partisi Girne İlçe Başkanı İzlem Gürçağ da eşlik etti.
Kemal Dürüst, bölgenin ulaşım altyapısı, taşımacılık ve özellikle Sadrazamköy’de bulunan balıkçı limanı sorunlarını incelemek üzere bölgeyi ziyaret ettiğini kaydetti.
Dürüst, bu ziyarette amacın, bölgenin ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde dinlemek, yerinde görmek ve buralarda yaşayan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırarak, yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirtti.
Bakan Dürüst, bu köylerde yaşayan vatandaşların geçim kaynaklarının deniz olması gerekirken denizden uzak ve kopuk bir yaşam sürmelerinin çağa uygun olmadığını belirterek, bunun; yapılacak yeni projelerle, yapılacak alt yapı yatırımları ile çağa uygun bir hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.
Bakan Dürüst, bölgede yaptığı incelemeler sonucunda elde ettiği bilgileri, hükümet nezdinde de görüşülmek üzere Bakanlar Kurulu’na taşıyarak en kısa sürece çözümler ortaya koyacaklarını kaydetti.

Siyasi ayrım yapılmayacak…
Bakan Kemal Dürüst, hiçbir siyasi ayırım yapma noktasında olmadıklarını, her köyün, her köyde yaşayan KKTC vatandaşlarının kendileri için aynı değerde olduklarını belirterek, kalkınma ve çağın gerektiği yenilikleri, gelişimi ve değişimi KKTC’nin her noktasında uygulayacaklarını belirtti.
Dürüst, KKTC’nin her köyüne ziyaretlerinin devam edeceğini, köylerin bayındırlık ve ulaştırma alanlarındaki altyapısal durumunu inceleyerek, eksikler varsa süratle tamamlama kararlılığında olduklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473