banner564

Kıbrıs’ı çok sevdiler

Girne’de tatil yapan 2 güzel, hem bedenen hem de ruhen dinlendiklerini söyledi

Kıbrıs’ı çok sevdiler
banner598
Mustafa ŞENAL 
Türkiye’de, ‘Bu Tarz Benim’ isimli televizyon programında adını duyuran Roza Şakee Hovhannisyan, manken arkadaşı Gizem Ilgın Doğan ile birlikte Kuzey Kıbrıs’a tatile geldi.
Tarihi ve doğal güzelliğiyle KKTC turizminin başkenti Girne’de tatil yapan iki güzel Diyalog’a özel açıklamalar ve pozlar verdi.
Roza ve Gizem, Kuzey Kıbrıs’ta yaptıkları tatilde hem bedenen hem de ruhen dinlendiklerini söyledi.
Ermenistan doğumlu olduğunu ve 12 yaşından beri Türkiye’de yaşadığını belirten Roza, “Kıbrıs’a ilk kez geliyorum ve Kıbrıs insanlarını sevdim. Kıbrıs insanı sıcakkanlı” dedi. 
Diğer güzel Gizem ise, “Modellik maratonuma 15 yaşında zerafet ve modellik eğitimi alarak başladım. Sertifikamı aldıktan sonra 16 yaşında Best model of Turkey yarışmasına katıldım ve ilk 20 finalistin içinde yer aldım. Şuan 19 yaşındayım. Üniversite tercihimi İstanbul'da yaptım eğitimime ve modellik kariyerime burada devam ediyorum. Okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve mezun olduktan spnra çocuk yuvası açma hayalim var. Çocuklarla vakit geçirmek, onların ufkumu açmak yeni şeyler öğretmek ve hayal güçlerini genişletmek bana inanılmaz keyif veriyor. İyi bir öğretmen ve iyi bir anne olacağıma inanıyorum. Öğretmenlik mesleğini seçerek doğru bir karar aldığıma inanıyorum” ifadeleriyle kendisini tanıttı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473