banner564

Kıbrıs’ta Arap yıldızlar geçidi

Yousra Mahnoush ile Dina Hayek, Merit Royal & Premium Hotel sahnesinde müzik ziyafeti sundu

Kıbrıs’ta Arap  yıldızlar geçidi
banner598
Merit Royal & Premium Hotel dünyaca ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.  
Arap dünyasının iki önemli starını aynı gece aynı sahnede ağırlayan Merit Royal & Premium Hotel’in St. Hilarion balo salonunda düzenlenen gecede adeta izdiham yaşandı. 
Gece Tunuslu sanatçı Yousra Mahnoush ile başladı. Konuklarına gecenin ilk bölümünde eşsiz bir müzik ziyafeti sunan sanatçı, “Arap dünyasının Whitney Houston’u” olarak adlandırılıyor. 21.ci yüzyılın “Doğu yıldızı” olan sanatçı aynı zamanda birçok ünlü ismin şarkılarını çevirerek müzik hayatında dikkatleri üzerine çekmiştir. Gecede giymiş olduğu altın palet detaylı siyah elbisesi ve sesinin büyülü güzelliği ile geceye katılan konukları mest eden sanatçı; izleyenlerden büyük alkış alarak sahneden ayrıldı. 
Gecenin ikinci bölümünde ise yine bir yıldız Lübnanlı sanatçı Dina Hayek sahne aldı. Geceye katılan konukların sanatçıyı hayranlıkla izleyip fotoğraf çekme sırasına girmeleri gözlerden kaçmadı. Merit ailesine teşekkürlerini sunan sanatçı gecede “Hak Allah, Bade Habibi, Darb El Hawa” gibi listelerde bir numaraya kadar yükselmiş şarkılarını sırayla seslendirdi. Müzik kariyerini pek çok ödülle onurlandıran sanatçının bir parçası da dünyaca ünlü bir telefon markası tarafından zil sesi olarak kullanıldı.
Dina Hayek yaklaşık bir saat sahnede kalarak izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşattı. Sahnesinin son dakikalarında davul eşliğinde izleyicilerin arasına giren sanatçı, müthiş bir sahne şovu ile ‘’Bir daha görüşmek üzere çok teşekkür ederim’’ diyerek sahnesini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473