banner564

“Kıskananlar çatlasın”

Kuzey Kıbrıs'ta ve Merit'te olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kibariye, sahne performansı, söylediği şarkılar ve espirileriyle dinleyenlerinin gönlünü yeniden fethetti

“Kıskananlar çatlasın”
banner598
Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahneye çıkan Kibariye, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Siyah bir elbise ile sahneye çıkan sanatçı izleyenlerini, "Merit'e sizin sayenizde hoş geldim, bakın biraz kilo aldım, ama olsun şık kadınım, güzel kadınım. Türkiye güzeli yaratmış Allah beni, kıskananlar çatlasın" diyerek selamladı.
Eşi ve kızının yanında olduğunu söyleyen Kibariye, çok mutlu olduğunu iletti. Eşine “Arada şarkılara eşlik etmelisin, para kolay kazanılmıyor" diyen Kibariye, tüm şarkılarında konuklarının kendisine eşlik etmesini istedi. Gördüğü ilgi karşısında mutlu olan Kibariye, "Sanatım için geldim, görevimi tamamlayacağım. Sizi mutlu edeceğim. Sizler de arkamdan güzel güzel dedikodumu yapacaksınız" dedi.
Konserde Orhan Gencebay, Sezen Aksu ve Şebnem Ferah gibi birçok ünlü sanatçının şarkılarını seslendiren Kibariye, geceyi hareketli şarkılarla sonlandırdı. Bayram öncesi verdiği konserde büyüklerinin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperek herkesin bayramını kutladı. Kibariye, Kuzey Kıbrıs'ta ve Merit'te olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek alkışlarla sahneden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473