banner564

Koray Avcı, usta ismin sevilen şarkılarını, Merit Crystal Cove Hotel konukları için seslendirdi

Bayram tadında müzik ziyafeti

Koray Avcı, usta ismin sevilen şarkılarını, Merit Crystal Cove Hotel konukları için seslendirdi
banner598

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Koray Avcı, Neşet Ertaş’tan Zeki Müren’e, Cem Karaca’dan Müslüm Gürses’e kadar pek çok sanatçının şarkılarıyla adeta müzik ziyafeti sundu. 
Bayram tatillerini Kuzey Kıbrıs’ta geçiren ve kendisini dinlemeye gelen konuklarının bayramlarını kutlayarak performansına başlayan Koray Avcı, her zamankinin aksine sahneye şalvar yerine siyah pantolon ve beyaz gömlekle çıktı. 
Yaklaşık bin hayranına hitaben, “Bayramı benimle kutladığınız için çok mutluyum. Bayılana kadar eğleneceğiz, dans edeceğiz. Herkese iyi bayramlar” diyen Koray Avcı, müzik dünyasına damgasını vurmuş pek çok usta ismin sevilen şarkılarını seslendirdi.  Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Ahmet Kaya, Zeki Müren, Kazım Koyuncu, Barış Manço, Cem Karaca, Mahsuni Şerif ve Pir Sultan Apdal’dan şarkılar seslendiren Koray Avcı,  hayranlarına tam anlamıyla bayram coşkusu yaşattı.

Ustalara hürmetlerini sundu
Konserini takip eden gazetecilerle de bir araya gelerek sohbet eden Koray Avcı, her bayramı çalışarak geçirdiğini ve bundan da çok mutlu olduğunu söyledi. Büyük ustaların parçalarını yorumlamaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu belirten Koray Avcı, “Var olan şarkıları  yeniden okumak, o sanatçılara hürmet göstermek, onlara saygı göstermektir” dedi.
Sahne performansları kadar Youtube kanalında yayınladığı akustik videolarıyla da büyük ilgi gören Koray Avcı, yeni videoların hazırlandığı müjdesini verdi. Avcı, “Bir planlama yaptık. Bundan yaklaşık 5 ay önce Dostum Dostum’un akustik videosunu çektik. Şimdi yeni bir tane geliyor. Sonra orkestramla beraber tarihi bölgelerde eskiden yaptığımız gibi canlı performanslar çekiyoruz. Youtube kanalımızdan canlı yayınlar yapacağız. Yeni albüm müjdesini de veren Koray Avcı, Çok çalışıyorum” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473