banner564

Korhan Saygıner, bayramın üçüncü gecesi Girne’deki Merit Park Hotel’in lounge barı Letafet’te sahneye çıktı

Letafet Bar’da sahne alan Korhan, bayram tadında bir eğlenceye imza attı, eşi Zuhal Topal’ın sahneye gönderdiği not herkesi güldürdü

Korhan Saygıner, bayramın üçüncü gecesi Girne’deki Merit Park Hotel’in lounge barı Letafet’te sahneye çıktı
banner598

 Korhan Saygıner, bayramın üçüncü gecesi Girne’deki Merit Park Hotel’in lounge barı Letafet’te sahneye çıktı. Sanatçıyı izleyenler arasında eşi Zuhal Topal da vardı. Topal’ın şampanyayla birlikte sahneye gönderdiği not herkesi güldürdü.

 Korhan Saygıner, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gecesi Kuzey Kıbrıs’taki Merit Park Hotel’in popüler eğlence mekânı Letafet’in sahnesindeydi. Geceye 90’lı yıllara damga vuran Türkçe pop şarkılarla başlayan sanatçı, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca eserler seslendirerek bolca alkış topladı. İlerleyen saatlerde eğlencenin dozunu yükselten Saygıner’in hareketli şarkılarına bütün konukları coşkuyla eşlik etti. Yaklaşık üç saat sahnede kalan sanatçının enerjisi bir an bile düşmedi.
 
 Zuhal Topal’dan eşine şampanya
Saygıner’i izleyenler arasında eşi, ünlü televizyoncu Zuhal Topal da vardı. Topal sahneye bir şişe şampanya ve “Programdan sonra görüşelim, senden çok hoşlanıyorum” yazılı bir not gönderdi. Saygıner’in bu notu okuduktan sonra, “Canım karım, çok teşekkür ederim. Görüşelim tabii” demesi herkesi güldürdü. 14 yıldır Kıbrıs’ta sahne aldığını belirten sanatçı, “Bunun son yılında İstanbul’u hayatımdan tamamen çıkardım. Neredeyse her hafta sonu buradayım. Aslında can dayanmaz ama çok seviyorum Kıbrıs’ı” dedi. 
Saygıner, 14, 21 ve 28 Haziran’da da Letafet’te sahne alacak. 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2019, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474