banner564

Devamı gelmeli

Yaşanan birçok olay sonrasında polisin huzur operasyonu gerçekleştirmesi memnuniyet yarattı

Devamı gelmeli
banner598

 Onur ULAĞ

Kuzey Kıbrıs’ta son dönemde artan adli olayların artması polisin ülke genelinde yaptığı huzur operasyonlarının sayısına da yansıdı. Yaşanan birçok huzur bozucu olayın ardından polisin düzenlediği operasyonlar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Polis Genel Müdürlüğüne bağlı Lefkoşa Adli Şube, Cürmü Önleme Şubesi (CÖŞ), Trafik Şube ve Çevik Birlik ekipleri önceki gece Başkent Lefkoşa’da kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Polisin denetimleri kapsamında Lefkoşa’da faaliyet gösteren barlar ve cafeler ile Surlariçi Bölgesinde faaliyet gösteren pansiyonlar, kıraathaneler ve yatı evleri kontrol edildi.
Polisten yapılan açıklamaya göre, kontroller sonucu KKTC’de izinsiz ikamet eden 6 kişi ve hakkında ihraç emri bulunan bir kişi tespit edilerek tutuklandı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 385 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 47 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı ise 4 araç trafikten men edildi.
Polisi, gece vakti Lefkoşa sokaklarında denetim yaparken gören birçok vatandaş, ülkede son dönemde artan suç oranlarına dikkat çekerek, “Güvenlik birimleri halkın huzuru için bu denetimlerini artırmalı, suça meyilli kişilere caydırıcı önlemler almalıdır” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473