banner564

Kurumsal işbirliği gelişecek

Argun ile Atalay ortak çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu

Kurumsal işbirliği gelişecek
banner598

 TC Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Selim Argun, Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay'ı ziyaret ederek görüştü.

Din İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada, dün gerçekleşen ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette; Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı ve Din İşleri Başkanlığı'nın kurumsal işbirliği ve yapılabilecek ortak çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunulduğu belirtildi.
Görüşmede Din İşleri Başkan Yardımcıları Fahrettin Öğdü, Mustafa Küçük ve Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Erdoğan Eken'de hazır bulundu.
Ziyaret sonunda Başkan Atalay, Başkan Yardımcısı Argun'a Kıbrıs'a özel el işi İpek Kozası hediye etti.

Kırpık’ın ziyareti
Öte yandan Belgesel çekimleri için ülkede bulunan Türk Tarih Kurumu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Güray Kırpık da, Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay'ı ziyaret etti.
Din İşleri Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, görüşmede, Türk Tarih Kurumu tarafından hazırlanacak olan “Hala Sultan’ın İzinde” belgeseli ile “Kıbrıs Vakıfları” ve “Kıbrıs’ta Bacıyan-ı Rum Yansımaları” etkinlikleri için yürütülen hazırlık çalışmaları değerlendirildi.
Görüşme, Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük ve Din İşleri Başkanlığı Güney Kıbrıs Temsilcisi Şakir Alemdar da hazır bulundu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474