banner564

Letafet’te sahne alan Özlem ve Soner Olgun, müthiş bir müzik ziyafeti sundu

Bitmeyen gece

Letafet’te sahne alan Özlem ve Soner Olgun,   müthiş bir müzik ziyafeti sundu
banner598

 Soner Olgun verdiği bir hafta aranın ardından, Girne’nin en gözde mekânlarından Merit Park Letafet Lounge Bar’da sevenleriyle buluştu.

Cumartesi gecelerinin aranan ismi olan Soner Olgun, misafirlerine hazırladığı eşsiz repertuarı, sahne enerjisi, kendine has güçlü yorumu ve ayrılmaz parçası olan sazı ile yine Merit Park’ta hizmet veren Letafet Lounge Bar sahnesinde yerini aldı.
Konserine ‘’Eklemedir Koca Konak’’ ile başlayıp, hemen ardından bir birinden eşsiz türküleri art arda seslendiren Olgun, yaptığı türkü seçimleriyle Letafet Lounge Bar misafirlerinden tam not almayı başardı.
Eşi ve aynı zamanda vokalisti olan Özlem Olgun ile birlikte yaptıkları aşk dolu düetler, dinleyenlerine duygu dolu dakikalar yaşattı.
Olgun’un seslendirdiği türküler arasında, Kuzey Kıbrıs’ın çok bilinen türküleri arasında olan ve yüreklere dokunan bir hikayeye sahip olan ‘’Mağusa Limanı’ da vardı. 
Soner Olgun, sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdiği türküler ve onlarla yakaladığı güzel enerji ile Letafet Lounge Bar’da yine unutulmaz bir gece yaşattı.
Soner Olgun, 9 Kasım Cumartesi gecesi Merit Park Letafet Lounge’da sahnedeki yerini alacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474