banner564

Mavi Geceler’de eğlence garanti

Ayşegül Aldinç, Merit Royal&Premium Hotel misafirlerine uzun süre akıllardan çıkaramayacakları bir gece yaşattı

Mavi Geceler’de eğlence garanti
banner598
Merit Royal&Premium Hotel’in düzenlediği Mavi Geceler tüm hızıyla devam ediyor. Konuklarına yaşattığı nefis gecelere bir yenisini daha ekledi. Türk pop müziğin duayen isimlerinden Ayşegül Aldinç nefes kesen güzelliği ve yıllara meydan okuyan yorumuyla  Merit Royal&Premium Hotel misafirlerine uzun süre akıllardan çıkaramayacakları bir gece yaşattı.
 Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, Kıbrıs’ta ev alacağı söylentilerine “Kıbrıs’ı çok seviyorum ama İstanbul benim için bambaşka bir şehir; ilerisi ne gösterir belli olmaz” diyerek cevap verdi. 
Sanatçı ayrıca Türkiye ve dünyada çok ciddi bir sorun haline gelen  internet üzerinden yasal olmayan müzik indirme konusundaki hassasiyetini dile getirerek “Türkiye’ye bu konuda güveniyorum mutlaka üstesinden gelecektir” dedi. 
Ayşegül Aldinç hayranlarına birde süpriz yaparak çok yakında son albümünde yer alan  Kenan Doğulu ile birlikte seslendirmiş olduğu “Kendisi” şarkısına  klip çekeceğini söyledi. 

“Durum Leyla” hep birlikte söylendi
Kıbrıs ve Türkiye’nin seçkin kişilerinin katıldığı kalabalık bir izleyici topluğunun oluşturduğu  Merit Royal&Premium Hotel balo salonu Ayşegül Aldinç’in eskilerden yenilerden en güzel şarkılarıyla inledi. Sahneye “O Kız” şarkısıyla çıkan şarkıcı kendisine gelen yoğun istek üzerine “Durum Leyla” şarkısını iki kez söyledi. 
Gecede ayrıca Ajda Pekkan, Nilüfer ve Sezen Aksu şarkılarına da yer veren sanatçı programını bir klasik haline gelen “Kara Sevda” şarkısyla bitirdi.
Merit Royal&Premium Hotel Mavi Geceler etkinliğinin bir sonraki konuğu genç şarkıcı Merve Özbey olacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474