banner564

Maxim Royal, eğlence sezonunu ‘büyüleyici showlar’ ve parlayan yıldızı Gökçe Kırgız ile açtı

Muhteşem başlangıç

Maxim Royal, eğlence sezonunu ‘büyüleyici showlar’ ve parlayan yıldızı Gökçe Kırgız ile açtı
banner598

 Maxim Royal, geleneksel bir karşılama ile yeni sezonun kapılarını araladı. Sahne sanatları ekibinin Müslüm Gürses, Neşet Ertaş, Erol Büyükburç gibi eşsiz sanatçıların muhteşem cansız tıpatıp gösterileri ile şahane bir karşılama sunan mekânın atmosferi de oldukça büyüleyiciydi. 

Maxim’in yeni yıldızı Gökçe Kırgız öncesinde fasıl ekibinin nağmeleri konukları mest etmeye yetti. Maxim Royal’in vazgeçilmez kabare tadında gösterisi ‘Gediz Show’ misafirlere sataşan şovu ile konukları gülmekten kırıp geçirdi.
 Geleneksel Türk eğlencesinin vazgeçilmezi oryantal şov olmazsa olmazdı. Klasik oryantal gösterisinden farklı olarak dansçı kızların masa aralarında misafirlerle birlikte göbek atmaları eğlencenin doruğa çıktığının göstergesi gibiydi.

Maxim Royal yeni yıldızı ile yola devam ediyor
Maxim Royal’in yeni sezon yıldızı Gökçe Kırgız sahneye çıktı. Sanatçı, sahnesini “Sen Allah’ın Bir Lütfusun” şarkısı ile açtıktan sonra son derece heyecanlı olduğunu ve 4. Sezonda Maxim Royal’in ana yüzü olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Muhteşem bir sezona imza atılacağının sinyallerini şimdiden kıvrak dansları ve şahane sahne performansı ile ortaya koyan Kırgız, derin bacak dekolteli, dantel detaylı, pırıltılı, siyah uzun elbisesi ile sahnede adeta bir yıldız gibi parladı. 
   90’lı yılların hitlerine yer verdiği repertuvarını konuklarla birlikte büyük bir keyifle söyleyen sanatçı, eğlence severlerden tam not alarak büyük alkış topladı. 
Darbuka solo ile muhteşem bir göbek dansı yapan Kırgız, enerjisini misafirlere geçirmeyi başardı. Dansçı kızlar ve Gediz Show’un da sahnede sanatçıya eşlik etmesiyle adeta görsel bir şov yaşandı.

Hem ağlattı hem oynattı
Sanatçı, sahnesinin arabesk ve duygusal şarkılara ağırlık verdiği ikinci bölümünde, misafirlere demli dakikalar yaşattı. İstek şarkılara da yer veren Gökçe Kırgız, şarkılarını sevenleri ile birlikte söyledi ve sahnesinin sonlarına doğru yine hareketli şarkılara geçiş yaparak tüm misafirleri oynattı. Sanatçı, ‘Teşekkürler’ şarkısıyla konuklarına teşekkür ederek sahnesini bitirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474