banner564

Maxim Royal’de sürprizler bitmez

Gökçe Kırgız yine hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Maxim Royal’de sürprizler bitmez
banner598

    Dördüncü sezona bomba gibi giren Maxim Royal’de geçtiğimiz Cumartesi son dönemlerin en güçlü seslerinden Gökçe Kırgız hayranları ile buluştu. Nefes kesen şovları, ruhu dinlendiren müziği ve leziz ikramları ile gecelerin eğlence gezegeni haline gelen mekân müzikseverler ile tıklım tıklım doldu. 

    Profesyonel fasıl ekibinin ardından sahneye krem renkli şık elbiseyle çıkan sanatçı; hazırlamış olduğu özel repertuarıyla kulakların pasını sildi. Yoğun haftanın stresini tamamen atlatan misafirlere Maxim’in güler yüzlü personeli tarafından enfes lezzetler sunuldu. 
   Gecenin ikinci yarısında başarılı kabare sanatçısı Gediz esprili şovları ile herkesi kahkahalara boğdu. Sürprizler bitmeyen geceye özel davetli ünlü şarkıcı – Ayhan Aşan Gökçe ile söylediği düeti ile tüm konukları ayağa kaldırdı. 
   Tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşanan gece Gökçe Kırgız için da beklenmeyen anlar ile dolu oldu. 50 tane şampanya patlatarak doğum gününü kutlayan Maxim Royal ekibi ve hayranları sanatçıya unutulmaz dakikalar yaşattı. Herkese teşekküllerini ileten başarılı Gökçe, günün ilk ışıklarına kadar misafirlerini eğlendirdi.  

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 03:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474