banner564

Meme kanseri ile mücadelede Memduh Erdal Beaute&Prestige L’original’den geldi

Hastalara makyaj yapıldı

Meme kanseri ile mücadelede Memduh Erdal Beaute&Prestige L’original’den geldi
banner598

Meme kanseri ile mücadelede farkındalık çalışmasına bir destek de Memduh Erdal Beaute&Prestige L’original’den geldi

Dünya Sağlık Örgütü tarafından her yıl Meme Kanseri farkındalık ayı olarak kabul edilen Ekim ayı boyunca, kampanyanın simge rengi pembe pek çok yerde göze çarpıyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla Ekim ayı meme kanseri bilinçlendirme ve farkındalık ayı olarak belirlenmiştir. Düzenlenen etkinliklerle kadınlarda en çok ölüme yol açan meme kanserine dikkat çekilirken bir farkındalık çalışması da Memduh Erdal Beaute&Prestige L’original’den geldi. Ekim ayı boyunca Memduh Erdal BPLO uzmanları yakalarına taktıkları pembe kurdele ile farkındalık yarattılar, kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin hazırladığı meme kanseri ile ilgili bilgilendirici broşürleri müşterileri ile paylaştılar. Pembe kurdelenin yanında çalışan tüm kadın çalışanlar pembe ruj sürerekte farkındalık çalışmasına destek verdiler.

Kanser Hastaları Yardım Derneği ile birlikte meme kanseri ile ilgili tedavi gören  hastalara makyaj yaparak moral veren Memduh Erdal ekibinden İç Piyasa Müdürü İpek Tügen konun ile ilgili yaptığı açıklamada “ Meme Kanseri Farkındalık ayı ile ilgili tüm ay boyunca bu farkındalığa katkı koymaktan oldukça mutluyuz. Bilinç ve farkındalık arttıkça hastalığı başında yakalamak ve hayat kurtarmak mümkün oluyor. Bu sebeple bu farkındalık konusunda payımıza düşeni yapmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda bu hastalığın en önemli panzehiri moral. Kadın kendini güzel, bakımlı, iyi hissettikçe moral motivasyon olarak yükselişe geçer. Bugün bu hastalıkla savaşan bu özel kadınlarımıza biraz da olsa moral verebildiysek ne mutlu bize” dedi. 
Bu tür farkındalık çalışmalarına katkı sunmaya devam edeceklerini belirten Tügen herkesi konu ile ilgili bilinçlenmeye davet etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474