banner564

Merit Crystal Cove Hotelk’de sahne alan Selami Şahin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

‘Sevgi en büyük silah’

Merit Crystal Cove Hotelk’de sahne alan Selami Şahin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı
banner598

   Türk müziğine unutulmaz besteleriyle adını kazıyan usta sanatçı Selami Şahin, Kuzey Kıbrıs’ta hayranlarıyla bayramı kutladı.

   Merit  Royal Hotel, Merit Royal Premium Hotel ve Merit Crystal Cove Hotel ortak etkinliği, ünlü sanatçı Selami Şahin’i hayranlarıyla buluşturdu. Yaklaşık bin kişinin izlediği konserde büyük bir coşkuyla karşılanan duayen sanatçı Selami Şahin, “Çok teşekkür ederim, hoş geldiniz, şeref verdiniz. Öncelikle bayramınız mübarek olsun. Bu bayramda iki gece üst üste Merit otellerindeyiz. Daha önce de bir araya gelmiştik burada. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan el ele birlik olalım, yürek yüreğe olalım. Biz Adem ile Havva’dan kardeşiz. Sevgi en büyük silahtır. Kurban bayramınız mübarek olsun'' diyerek hayranlarının bayramını kutladı. 
   Sahnesinin açılışını “Seninle Başım Dertte” ve “Alışmak Sevmekten Zor” adlı şarkılarıyla yapan Selami Şahin, sahne hakimiyeti ve güçlü performansı ile kendisini dinlemeye gelenleri adeta duygudan duyguya soktu. Esprileri ve eğlenceli sahnesi ile unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı.
   Gördüğü ilgiden memnun olan sanatçı, bir buçuk saat boyunca sahnede kalarak tüm gece alkışlarla şarkılarını seslendirdi. Bayramın üçüncü günü tekrar Merit sahnesinde olacak sanatçı, sabırsızlıkla beklenen yepyeni 10 besteden oluşan albümünü yakın zamanda sevenleriyle buluşturacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473