banner564

Merit Cyristal Cove ana sponsorluğunda düzenlenecek modellik yarışmasına katılacak adaylar tanıtıldı

 Jüri seçimde zorlanacak

Merit Cyristal Cove ana sponsorluğunda düzenlenecek modellik yarışmasına katılacak adaylar tanıtıldı
banner598

Ömer KADİROĞLU
Merit Cyristal Cove Hotel ana sponsorluğunda H&V Ajans organizasyonu ile bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilecek International Top Model Of Cyprus Modellik Yarışması düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. Merit Cyristal Cove Hotel’deki basın toplantısına Merit Oteller Gurubu CIO’su Hanzade Özbaş, H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu, Marketing Direktörü İlkay Köyağası, Eğlence Koordinatörü Arda Çancıoğlu, Kareograf Asil Çağıl ve İnternational Marketing Direktör Leyla Kırca katıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Türkiye Cumhuriyeti’nin (TC) yanı sıra 18 Ülkeden mankenlerin katılacağı modellik yarışması 19 Ekim Cumartesi günü Merit Cyristal Cove Hotel’de gerçekleşecek. Serdar Ortaç’ın da sahne alacağı gecenin jüri koltuğunda ise Deniz Akkaya ve Uğurkan Erez yer alacak. Düzenlenen basın toplantısında gerçekleşen konuşmaların ardından yarışacak mankenler tanıtıldı. Yarışmaya katılacak adayların hepsinin bir birinden güzel olması dikkat çekti ve ‘Jüri seçimde zorlanacak’ yorumuna neden oldu.

Özbaş: Tanıtıma katkı sağlayacak…
Hanzade Özbaş konuşmasında, “Merit Cyristal Cove Hotel’de gerçekleştirilecek International Top Model Of Cyprus Modellik Yarışmasında 20 ülkeden katılan mankenler kraliçe tacını takmak için yarışacaklar. Türk moda dünyasının önemli isimleri de bu heyecan ve zarafet dolu gecede bizlerle birlikte olacaklar. Bu etkinliğe emek verenlere teşekkür eder yarışacak mankenlerimize de başarılar diliyorum. Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğüm üç yıl boyunca Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımına katkı sağlayacak her türlü etkinliğin destekçisi olurken bizlerin de en büyük destekçisi siz değerli basın mensupları olmuştur. Bu vesile ile desteklerini bizlerden esirgemeyen basın kurum ve kuruluşlarına da teşekkür ederim…”

Vurdu: Merit Ailesine teşekkür ederiz
Hayriye Vurdu ise konuşmasında şunları aktardı, “Bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz yarışmamızda bizlere ana sponsor olan ve ev sahipliği yapan Merit Ailesine teşekkür ederiz. Bu yarışma sayesinde ülkenin tanıtılmasına bir katkı koymaya çalışıyoruz. Her yıl 20 farklı ülkeden 20 profesyonel mankeni en iyi model olabilmek için yarışıyor. Görkemli bir gecede en iyi model seçilecek. Tekrardan katkı koyan herkese teşekkür ederiz…” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473