banner564

Demtur Travel’dan Merit Park Otel tatili kazanan talihli Lütfiye Değirmenci oldu

İkinci balayını yaşayacaklar

Demtur Travel’dan Merit Park Otel tatili kazanan talihli Lütfiye Değirmenci oldu
banner598

 Demtur Travel ve Demtur Rent A Car Instagram hesaplarını takip ederek, ilgili görsele iki farklı arkadaşını etiketleyenler arasında yapılan Merit Park Otel tatili çekilişinin talihlisi Lütfiye Değirmenci oldu. 

Çekilişe Bursa’dan katılım sağlayan Değirmenci’ye, Merit Park Otel tatili kazandığı bilgisi Demtur Travel yetkilileri tarafından iletildi.
Demtur Travel’da, tasdik memuru ve avukat huzurunda yapılan ve kayıt altına alınan çekilişe yaklaşık 20 bin katılım oldu. Instagram kullanıcı adına göre kayıtlar yapılarak, numaralandırma sonucu kura çekilişi gerçekleştirildi.
26 – 29 Ekim 2019 tarihlerinde Demtur Travel ile Merit Park Otel’de unutulmayacak bir tatil yaşayacak olan çekiliş talihlisi Lütfiye Değirmenci, “Kazandığımı ilk duyduğumda heyecandan kalbim duracak zannettim. Çekilişe, çok fazla arkadaşımı etiketleyerek katıldım ama eşim de ben de tatilin bize çıkabileceğini hiç tahmin etmedik. Bir senelik evliyiz ve sağlık problemlerinden dolayı balayımız kötü geçmişti. Demtur Travel sayesinde  hep hayalini kurduğum balayı tatilini yaşayacağız” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474