banner564

Merit Lefkoşa Hotel; düzenlediği yılbaşı yemekleriyle konuklarından yine tam not aldı

Merit Lefkoşa Hotel; Sultan Restoran ve Ottoman Kebab House’da düzenlediği yılbaşı yemekleriyle konuklarından yine tam not aldı

Merit Lefkoşa Hotel; düzenlediği yılbaşı yemekleriyle konuklarından yine tam not aldı
banner598

Merit Lefkoşa Hotel her sene olduğu gibi yine iki ayrı salonunda düzenlediği yılbaşı organizasyonları ile yeni yıla merhaba dedi.
 Yılbaşı özel eğlence programlarına günler öncesinden özenle hazırlanan Merit Lefkoşa Hotel Yönetici ve çalışanları yine günler öncesinden rezervasyonlarını gerçekleştiren misafirlerini otel lobisinde keman ve akordiyon dinletisi eşliğinde sunulan kokteyl ile karşıladılar. 
Merit Lefkoşa Hotel Sultan Restaurant’ta düzenlenen Organizasyonda Adil Gür’ün nostaljik repertuarı ile başlayan yılbaşı özel eğlence programına Oryantal Alisya’nın büyüleyici dansı ayrı bir renk katarken, Ayşegül Zaim ve orkestrası ise yeni yılın ilk saatlerine kadar Merit Lefkoşa Hotel misafirlerine eğlence dolu bir gece yaşattılar. 
Ottoman Kebab House’da gerçekleşen yılbaşı organizasyonunda ise Fasıl söz konusu olduğunda Kuzey Kıbrıs’ta akla gelen tek grup Bigalı Fasıl Ekibi tüm misafirlere tam bir müzik ziyafeti yaşatırken başarılı ve sempatik oryantal Alisya dansları ile Ottoman Kebab House’da yeni yılı karşılamaya hazırlanan misafirlerinde gönüllerini fethetti. 
Sürpriz Piyango çekilişlerinin de yer aldığı gecede Sultan Restaurant’ta Şef Çetin Dirier’in hazırladığı muhteşem yılbaşı menüsü ve Ottoman Kebab House’da usta şeflerin hazırladığı kebap ve mezelerden oluşan menülerde misafirlerden tam not aldı.

Gürses: Ev sahibi olmaktan mutluyuz
 Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses; “Misafirlerinin aileleri ve sevdikleri ile birlikte yeni yılı mutlu ve eğlenceli bir şekilde karşılamalarına ev sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını ve ekibi ile yılbaşı gecesine özen ve heyecanla hazırlandıklarını ve karşılığında memnuniyetle ayrılan misafirlerden alınan övgü dolu sözlerin kendileri için anlam ve değerinin çok büyük olduğunu” dile getirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473