banner564

Merit Park Hotel bünyesindeki ‘Letafet Lounge Bar’ Sevgililer Günü’nde açıldı

Kuzey Kıbrıs’ın eğlence üssü

Merit Park Hotel bünyesindeki ‘Letafet Lounge Bar’ Sevgililer Günü’nde açıldı
banner598

Kuzey Kıbrıs turizminin en büyük markası Merit’in Girne’deki dört otelinden biri olan Merit Park, yeni eğlence mekânı “Letafet”in açılışını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gerçekleştirdi. Ünlü sanatçı Soner Olgun, adını aynı adlı bestesinden alan Letafet’in açılış seremonisinde kurdeleyi Merit Park Hotel & Casino’nun yöneticileri ile birlikte kesti. Olgun, yaptığı konuşmada, “Letafet, ben öldükten sonra bile yaşasın. Şarkımla bu mekâna ilham olduğum için çok mutluyum. Merit Park’ta yıllardır olduğu gibi bundan sonra da sevenlerimizle ve sevdiklerimizle Letafet’te buluşacağız” dedi.

Evliliklerinin 18’inci yılını sahnede kutladılar
Açılışın ardından sahneye çıkan Soner Olgun, mekâna adını veren şarkısı “Letafet”i söyleyerek programına başladı. İki saat boyunca sazıyla ve şarkılarıyla gönülleri fetheden Olgun, Sevgililer Günü’ne özel esprileriyle de konuklarının yüzünü güldürdü. Gece yarısından sonra, “Artık 15 Şubat’tayız ve bugün bizim 18’inci evlilik yıldönümümüz” diyen Soner Olgun, aynı sahneyi paylaştığı eşi Özlem Olgun’un önünde diz çökerek ona kırmızı bir gül verdi.  

Pazartesi hariç 02.00’ye kadar açık
Merit Park Hotel’in misafirlerine olduğu gibi otelde konaklamayanlara da kapılarını açacak olan mekân, pazartesi hariç her gün hizmet verecek. Letafet, hafta içi saat 16.00’dan itibaren özel olarak hazırlanan aperatif menülerle konuklarını karşılayacak ve saat 02.00’ye kadar açık kalacak. Mekânın çok zengin bir içki menüsü olduğunu söylemeye bile gerek yok. İlk kez gittiğinizde “Letafet kokteyli”ni mutlaka denemelisiniz. 

Sarıkaş: Fark yaratmayı seviyoruz
Kuşkusuz Letafet’in asıl sürprizi eğlence anlayışı olacak. Her hafta cumartesi günleri Soner Olgun’un sahne alacağı mekân, çok yakında önemli etkinliklerle adından söz ettirmeye başlayacak. Merit Park Hotel Eğlence ve Aktiviteler Müdürü Burak Sarıkaş, sorumluluğunu üstlendiği Letafet’in benzersiz bir mekân olduğunu belirterek, “Merit Park ailesi olarak biz her projemizle fark yaratmayı seviyoruz. Letafet’te de farkımızı ortaya koyacağız. Düzenleyeceğimiz konserler ve özel etkinliklerle eğlencenin ne olduğunu herkese göstereceğiz. Letafet, Kuzey Kıbrıs’ın eğlence üssü olacak” dedi. 
 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474