banner564

Merit Park’ta yaz bir başka

Letafet Bar’da sahne alan Erkan Güleryüz hem coştu, hem coşturdu

Merit Park’ta yaz bir başka
banner598
Kamil HÜNERLİ
Merit Park’a giden pişman olmuyor. Hotel bünyesinde yer alan Letafet Bar, eğlence severlerin akınına uğruyor. Yaz mevsimiyle birlikte eğlencenin bir an olsun eksilmediği Letafet Bar bu kez başarılı şarkıcı Erkan Güleryüz’ü ağırladı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla sahnede coşan Güleryüz, misafirlerine de unutulmaz bir gece yaşattı. 
Turizmin olduğu kadar eğlencenin de merkezi dedirten Girne’de bulunan Merit Park Hotel’deki Letafet Bar’da sahne alan şarkıcının performansı görülmeye, eğlencesi ise yaşamaya değerdi. Yüzyılın en iyi şarkısı olarak adlandırdığı ‘Beyaz Mendil’ i seslendirmeyi de ihmal etmeyen Erkan Güleryüz’lü Letafet Bar müşterileri, şarkıcıyla ellerine aldıkları beyaz peçeteyi sallayarak eşlik etti. 
Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlencede; evlilik yıldönümleri ve doğum günlerini kutlayan misafirlere otel tarafından sunulan özel ikramlar da gözlerden kaçmadı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 09:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz
Öz - 3 yıl Önce

Kapıların açılması ve Yeşil hat tüzüğü, AİHM nin TMK numu hukuki bir merci olarak kabul etmesi bile K/Türkleri üzerinde bir ferahlama yarattı. Federasyon ile Kuzey en az Güney kadar gelişir. Bunlar ortada dururken gidip Türkiyenin bir alt yönetimini savunmak, K/Türklere yapılabilecek en büyük kötülük olur.

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Kırmızı tıklayanlar bak ne diyor inlerine girildi baf limasol toroslarda da in varmidir

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Metina sincar baf limasol

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Ab olmasa rumlar ne başaracaktı akıllanın biraz bırakın yanciligi

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473