banner564

Merit Poker, Merit Crystal Cove Hotel’de “Retro” fırtınası esti

Girne’de “Retro” fırtınası esti

Merit Poker, Merit Crystal Cove Hotel’de  “Retro” fırtınası esti
banner598

Merit Poker, Merit Crystal Cove Hotel’de düzenlenen ve uluslararası katılımın olduğu turnuvayla yeni bir başarıya imza attı

Yaptığı uluslararası tanıtımlar, dünyaca ünlü profesyonelleri ağırlaması ve kusursuz organizasyonlarıyla Kuzey Kıbrıs’ın önemli bir turnuva destinasyonu haline gelmesini sağlayan Merit Poker, yeni bir başarıya imza attı. Merit Crystal Cove Hotel’de 31 Mayıs’ta başlayan “Retro” konseptli turnuva, bir milyon garanti ödülün üstüne çıkarak toplam 1 milyon 485 bin dolar nakit ödül dağıttı. 350 bin dolar garantiliyle başlayan ve toplamda 480 bin 240 dolar ödüle ulaşan Main Event’in katılımcı sayısı ise 261 oldu.
Merit Poker tarafından düzenlenen retro etkinliği süresince aralarında Lübnan, İran, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Rusya, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya, Almanya, Belçika, Polonya ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin de olduğu 35 ülkeden yaklaşık 400 oyuncu kıyasıya mücadele etti. Birbirinden şık retro temalı kostümler giyen görevlilerin refakatinde gerçekleşen turnuvanın “Main Event” şampiyonu Lübnanlı Eli Saad oldu. 
Turnuvanın finali muhteşem bir plaj partisi ile yapıldı. Merit Crystal Cove Hotel kumsalında toplanan, renkli kıyafetler ve aksesuarlarıyla herkesi hayran bırakan Merit Poker takımı ve konuklar, DJ eşliğinde saatlerce dans edip, eğlendiler.

Turnuvalar hız kesmeden devam ediyor
Merit Poker etkinlikleri hız kesmeden devam edecek. Gangsters Poker Cup Turnuvası 3 milyon dolarlık toplam ödül garantisiyle 10-23 Eylül tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından gelecek poker tutkunlarını ağırlayacak. Turnuvanın 14-19 Eylül arasında gerçekleşecek olan 2 milyon dolar garantili “Main Eventi” ise Merit Poker turnuva tarihindeki en büyük etkinlik olacak. Turnuva kapsamında dünyaca ünlü şarkıcı Arash, 15 Eylül gecesi sahne alarak misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşatacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473