banner564

Başkente yakışmıyor

Sertoğlu,  kötü yönetim, kirlilik ve düzensizlik nedeniyle pek çok öğrenci ve insanın Lefkoşa’dan kaçarak başka yerlere yerleştiğini savundu

Başkente yakışmıyor
banner598

 Ana muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu, Lefkoşa’nın kötü yönetildiğini, o nedenle pislik ve keşmekeşin kente hakim olduğunu iddia etti.

Sertoğlu,  kötü yönetim, kirlilik ve düzensizlik nedeniyle pek çok öğrenci ve insanın Lefkoşa’dan kaçarak başka yerlere yerleşmekte olduğunu savundu. Sertoğlu, “Doğru dürüst gezilecek, dinlenilecek, eğlenilecek park yok. Yol yok, sokak yok, cadde yok, kaldırım yok, su yok, ışık yok. Ayıp, Burası başkenttir” ifadelerini kullandı.
Yapılan açıklamaya göre, katıldığı bir televizyon programında konuşan Sertoğlu, Lefkoşalının Belediye hizmetlerine  en yüksek ücreti ödediği halde hizmet alamadığını ileri sürdü.
Sertoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin devletten ayda 5 milyon TL katkı aldığına dikkat çekti. Sertoğlu, “Yani çalışanı devlet ödüyor.3 buçuk sene yatıldı, şimdi eski model siyasetle seçim içine girilirken yol yaparak , pislik temizlemek halkı kandırmaya çalışmaktır” iddiasında bulundu.
Sertoğlu, özel sektörden iş insanlarının Lefkoşa’nın parklara kavuşmasına katkıda bulunabileceklerini, kendisinin bu yönde adımlar atacağın söyledi.

Emekli polisleri ziyaret etti
Öte yandan UBP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu, KKTC Emekli Polisler Derneği’ni ziyaret etti.
Verilen bilgiye göre, Sertoğlu, Dernekte yaptığı konuşmada, Lefkoşa’nın “pis ve bakımsız” olduğunu; adaylığını, yapılmayanları yapmak, halkı Lefkoşa’da rahat yaşatmak için koyduğunu söyledi.

Gardiyanoğlu’ndan Harmancı’ya eleştiri
Bu arada UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve TDP adayı Mehmet Harmancı’nın, bazı belediye başkan adaylarını hedef alarak, “Lefkoşa’yı çakallara teslim etmeyeceğiz” şeklindeki sözler sarf ettiğini savunarak, “Bu söylem, ne siyasi ahlaka, ne insan terbiyesine, ne de Kıbrıs Türk insanının hoşgörüsüne sığmayan ifadeler olarak kayda geçmiştir” ifadelerini kullandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474