banner564

Esnafın yüzü güldü

Babalar Günü ve bayram alışverişinin aynı döneme denk gelmesi çarşıyı hareketlendirdi

Esnafın yüzü güldü
banner598

 Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa esnafı, bayram alışverişinin birkaç gün önce başladığını söyledi. Son dönemlerde dövizin yükseldiğini anımsatan esnaf, buna rağmen fiyatlarda artışa gitmediğini ifade etti. Vatandaşın alım gücünün düştüğünü dile getiren esnaf, babalar gününü de kapsayan bayram için kampanya da yaptı. Çarşıyı eskisi gibi kalabalık görmediğini dile getiren esnaf, “Bayram için az da olsa satış yaptık. Buna da şükür” dedi.

Esnaf ne dedi..??

Cemal Macila: Tüm ürünlerimizde bayrama özel kampanyamız var. Bayram alışverişi başladı. Bu bayram babalar günü ile iç içe olduğu için, hediye daha çok babalara alındı. Genelde çelik bileklik ve yüzük satıldı. Dövizin yükselmesine rağmen fiyatlarda artışa gitmedik. Herkesin bayramını ve babalar gününü kutluyorum.

Koray Kul: Mağazamızda her bütçeye uygun ayakkabı, çanta, sandal ve terlik gibi ürünlerimiz mevcut. Bayram alışverişi zaten bayrama 1 hafta kala başlar. Dövizden dolayı fiyatlarımızda artışa gitmedik, fiyatlarımız sabittir. Babalar günü bayramın son gününe denk geldiği için hem bayramlık hem de babalara hediye alındı.

Derya Alp: Bayrama ve babalara özel Karaca markada yüzde 30, İpekyolu ve Twist markada yüzde 50’ye varan indirim var. Diğer ürünlerimizdeki fiyatlar ise çok avantajlıdır. 29.50’den başlayan üstler ve 45 liradan başlayan elbiseler mevcut. Bayrama hazırız, zaten alışverişler de başladı. Dövizden dolayı fiyatlarımızı yükseltmedik. Babalar günü Pazar’a denk geldiği için mağazalarımız açık olacaktır.

Hanife Karataş: Bayram için daha çok demet karanfil ve saksı çiçekleri alınıyor. Arife günü siparişleri almaya başlarız. Tercih edilen şekilde çiçekleri hazırlarız. Halkın alım gücü düştüğü için fiyatları yükseltmedik. Bayramın sağlıkla huzurla geçmesini diliyorum.

Özden Çıraklı: Her zaman olduğu gibi bayram da özel ve çeşitli çikolatalarımız mevcuttur. Ayrıca diyabetik çikolatalarımız da tercih edilmektedir. Renkli kutularımızla bayramlık çikolata ve lokumlarımızı hazırladık. Hurmalı, bademli, fıstıklı, cevizli, frambuazlı gibi çok çeşitli ürünlerimizi halkımıza sunduk. Ayrıca farklı farklı lokumlarımız da ilgi görmektedir. Herkesin bayramını kutluyorum. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474